W Presidente Figuereido, kilkadziesiąt kilometrów od Manaus, pewna dziewczynka z zakupów wracając, drogę do domu chciała sobie skrócić. Widoczny na filmiku osobnik stwierdził, że sobie porucha. Dziewczynka zaczęła bardzo głośno krzyczeć. Z ruchania niestety nici, ale oklep od mieszkańców Presidente Figuereido okazał się nieunikniony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Hmm ..
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@shoe5maker: Tam władze lokalne jako priorytet mają pilnowanie interesów gangów narkotykowych, a nie taki burdel jak w UK
Kazdy pedofil tak powinien konczyc
[ Dodano: 2025-01-09, 18:23 ]
Zbanujcie te kur,,!
[ Dodano: 2025-01-09, 18:23 ]
BlackSadolRazor napisał/a:
Tacie bym wybaczył. Z tej spermy powstała, więc może posmakować.
Zbanujcie te kur,,!
Lipiniorz25 napisał/a:
Kazdy pedofil tak powinien konczyc
Zbanujcie te kur,,!
Nie popłacz się 🥲
Lipiniorz25 napisał/a:
Nie interesuje nas co ci tatuś robi
Uh, gdybym nie był sadolem to bym się popłakał nad twoimi wypocinami. Jednak jak na sadola przystało,chuj Twojej córce w dupę 💩
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów