Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nick Penera był czerwony to można by zrobić z niego Millera.
Tylko wtedy trzeba wziąć ciasto.
w szkole wszyscy cwani jeden wychodził reszta chowała głowy i oberwał jeden...
w pracy tak samo każdemu złe... kiedy zbierałem podpisy i chciałem zorganizować protest to większość się schowała... bo ten ma rodzinę , ten ma jakaś tam przeszłość mogą go skazać.. i jak zwykle zostawało 2,3 którzy gówno mogli...
tak jest teraz... w internecie każdy robi rewolucje... i pisze ze on pójdzie na wiejska itd... nawet jakbyśmy się tu umówili wtorek 9:00 pod wiejska z taczkami... to z 2,3 milionów internautów zostało by 20-30 osób które przepędziła by policja...
Ludzie posłuchajcie sobie czasem "HYMNU". "ROTY" i zajadacie sobie pytanie co ja robię, dlaczego skazuje Polskę na zagładę...
leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wkurwiony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Nie trzeba było na platforme głosować.
leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wkurwiony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Tylko mentalny gimbus może mówić o wychodzeniu na ulicę. Przykłady mówią, że nic to nie daje a jeszcze ludzie tracą swoje dobytki bo przy okazji hołota pali samochody.
Czas żeby coś zrobić był przy wyborach, a wszystkie znaki na ziemi i na niebie mówiły, że PO znaczy Partia Oszustów. Proszę mi teraz nie narzekać skoro idąc do urny szło się ze słowami na ustach: "ważne żeby PiS" nie wygrał. Jakby innych partii nie było. Stosunkowo niedługo są wybory i mam nadzieję, że wtedy ludzie wyjdą na ulicę prosto do urn i pokarzą wszystkim pzpr-owskim mordom, że naród nie chce ich już przy korycie.
kurwa... kto jest za rewolucją?! bo ja tak. kurwa mać , politycy rżną nas w dupę jak Ron Jeremy azjatki..
Miałeś szansę przy poprzednich wyborach. Teraz się zamknij i czekaj na kolejne wybory.
mój ojciec jest radnym PO, politykę mam we krwi
To dlatego tępisz słowa krytyki pod adresem PO?
Proszę mi teraz nie narzekać skoro idąc do urny szło się ze słowami na ustach: "ważne żeby PiS" nie wygrał. Jakby innych partii nie było.
Miałeś szansę przy poprzednich wyborach. Teraz się zamknij i czekaj na kolejne wybory.
Rozumiem, że nie uważasz wymienionych wyżej kwestii za problem? Bo mówisz w taki sposób, jakby to Ciebie nie dotyczyło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów