Gdyby nick Penera był czerwony to można by zrobić z niego Millera.
Tylko wtedy trzeba wziąć ciasto.
w szkole wszyscy cwani jeden wychodził reszta chowała głowy i oberwał jeden...
w pracy tak samo każdemu złe... kiedy zbierałem podpisy i chciałem zorganizować protest to większość się schowała... bo ten ma rodzinę , ten ma jakaś tam przeszłość mogą go skazać.. i jak zwykle zostawało 2,3 którzy gówno mogli...
tak jest teraz... w internecie każdy robi rewolucje... i pisze ze on pójdzie na wiejska itd... nawet jakbyśmy się tu umówili wtorek 9:00 pod wiejska z taczkami... to z 2,3 milionów internautów zostało by 20-30 osób które przepędziła by policja...
Ludzie posłuchajcie sobie czasem "HYMNU". "ROTY" i zajadacie sobie pytanie co ja robię, dlaczego skazuje Polskę na zagładę...
leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wkurwiony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Nie trzeba było na platforme głosować.
leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wkurwiony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Tylko mentalny gimbus może mówić o wychodzeniu na ulicę. Przykłady mówią, że nic to nie daje a jeszcze ludzie tracą swoje dobytki bo przy okazji hołota pali samochody.
Czas żeby coś zrobić był przy wyborach, a wszystkie znaki na ziemi i na niebie mówiły, że PO znaczy Partia Oszustów. Proszę mi teraz nie narzekać skoro idąc do urny szło się ze słowami na ustach: "ważne żeby PiS" nie wygrał. Jakby innych partii nie było. Stosunkowo niedługo są wybory i mam nadzieję, że wtedy ludzie wyjdą na ulicę prosto do urn i pokarzą wszystkim pzpr-owskim mordom, że naród nie chce ich już przy korycie.
kurwa... kto jest za rewolucją?! bo ja tak. kurwa mać , politycy rżną nas w dupę jak Ron Jeremy azjatki..
Miałeś szansę przy poprzednich wyborach. Teraz się zamknij i czekaj na kolejne wybory.
mój ojciec jest radnym PO, politykę mam we krwi
To dlatego tępisz słowa krytyki pod adresem PO?
Miałeś szansę przy poprzednich wyborach. Teraz się zamknij i czekaj na kolejne wybory.
Rozumiem, że nie uważasz wymienionych wyżej kwestii za problem? Bo mówisz w taki sposób, jakby to Ciebie nie dotyczyło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów