leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wkurwiony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Wiesz co będzie iskrą , jak rząd zabroni sklepom monopolowym sprzedawać NALEWKI .
To będzie ta iskra
leci piwo, na początku się śmiałem
ale potem - co jeszcze u nas musi się wydarzyć żeby wkurwiony ogół wyszedł na ulice i rozpędził tę poprawną politycznie złodziejską wyciągniętą spod prawa zgraję?
praca do 67 roku życia?
acta?
benzyna po 6zł przy zarobkach 1500-2000zł?
brak szans na własne mieszkanie bez zadłużenia?
co będzie iskrą? :|
Też ziomusiu zastanawiam się kiedy to wszystkie jebnie. No bo:
a) normalne to to nie jest
b) skoro wszystkim to się nie podoba i każdy już jest nieźle podkurwiony (mam nadzieję) to trzeba tylko czekać na jakiegoś sparksa, który wznieci ogień gniewu Polskiego Narodu!
Polskiego Narodu... szkoda, że mało nas jest, bo nie liczę tych wszystkich pojebusów z przed komputerów, którzy nie wiedzą co im się dzieje koło dupy.
a jakby tak wyjść na warszawskie ulice przed pierwszym meczem Polaków na euro? Cały świat by o tym mówił, to by była jedyna szansa na pokazanie Europie prawdziwej sytuacji w Polsce... Myślę że to najlepszy sposób na narobienie lipy na świat tuskowi, lacie i innym parchołom
Powiem Ci... pomysł genialny! Ale bez iskry, o której była mowa wcześniej ludzie pomyślą: "A nie jest jeszcze przecież, aż tak źle... pierdole nigdzie nie idę, euro mamy wypiję sobie piwko..."
I ludzie dopiero wyjdą na ulicę jak taki przeciętny, polski szaraczek pójdzie po piwko do sklepu i zobaczy 3,50zł za Tatrę. Wtedy wyleci na ulicy i będzie biada.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów