📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co w tym jest niby takiego, że powinno trafić na sadistic? Ja bym ciebie zaskoczył... kijem bejsbolowym.
Lubią Polskę Podobają im się nasze tereny , przecież już to udowodnili we wrześniu '39 .
Pierdoły opowiadacie, reprezentacja Niemiec pokazała tym gestem, że bardzo lubi Polskę i tyle, oczywiscie Polacy muszą szukać tu znów odniesien do Historii, bo to nie był by Polski naród..
User34 napisał/a:
Lubią Polskę Podobają im się nasze tereny , przecież już to udowodnili we wrześniu '39 .
Kurwa. Kolejna ograniczona gimbaza, która nie potrafi pojąć że świat poszedł naprzód. . Szwedów też nienawidzisz za 1655 ?
jakie niemcy ? mowicie o tej grupce turasow,polakow i chuj wie czego ? wujek Hitler sie w grobie przewraca..
oskiboski napisał/a:
Kurwa. Kolejna ograniczona gimbaza, która nie potrafi pojąć że świat poszedł naprzód. . Szwedów też nienawidzisz za 1655 ?
Kolejna ograniczona gimbaza, która nie potrafi pojąć dowcipu. Koleś zarzucił fajnym sucharem ale oczywiście musiał się znaleźć jakiś nieogar.
Dobry szwab to szwab na 102. 100 kilometrów od granicy, 2 metry pod ziemią.
qucharz69 napisał/a:
up@ jak nie rozumiesz dowcipu to po prostu głupio się uśmiechaj
Żart gimbusa zrozumie tylko inny gimbus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów