18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Szef polskiej dyplomacji wielokrotnie zapewniał, że MSZ od wielu lat śledzi pojawiające się w zagranicznej prasie określenia „polskie obozy zagłady” oraz „polskie obozy koncentracyjne” i prowadzi w tej materii odpowiednią kampanię informacyjno-edukacyjną. Dlaczego więc resort Radka Sikorskiego milczy, gdy niemieckie media notorycznie obrażają Polskę i Polaków?
Zmuszony wielką falą protestów (także płynących ze strony niemieckiej Polonii) dyrektor generalny niemieckiej telewizji publicznej ZDF Thomas Bellut wysłał list, w którym ubolewa, że polscy widzowie mogli uznać za niesprawiedliwy i krzywdzący sposób, w jaki przedstawiono Armię Krajową w emitowanym serialu. Jednak w tym samym czasie siostrzana do ZDF druga stacja telewizji publicznej ARD, podając dziś program telewizyjny na swoich stronach internetowych, informuje, że 15 lipca pokaże film o oswobodzeniu „polskich obozów zagłady Majdanek i Auschwitz”. (Die Entdeckung der polnischen Vernichtungslager Majdanek und Auschwitz durch sowjetische Soldaten im Juli 1944 und Januar 1945 hatte bei den Alliierten noch kaum für Aufsehen gesorgt).

Całe nasze piękne MSZ i p*zda Sikorski. Tylko czekać aż pokolenie niemcoków zakłamaną historię bedzie uważać za prawdziwą.

niezależna.pl
Zgłoś
adresikpuma 2013-07-10, 12:54
Roszp napisał/a:

Chcesz synku żeby Cię policja odwiedziła?
To się kurwa chamuj.

.

wyrażanie swojej opinii nie jest karane,po za tym napisałem to co ja bym ci zrobił,nie nawołuje nikogo żeby ci robił to samo. A tak na koniec napisze coś na twoim poziomie" ssij pałe pedale "
Zgłoś
mr_9mm 2013-07-10, 13:25
adresikpuma napisał/a:

wkurwiają mnie takie typy jak Roszp,najchętniej bym takiego zajebał gwoździem wbitym w sztachete.

adresikpuma napisał/a:

wyrażanie swojej opinii nie jest karane,po za tym napisałem to co ja bym ci zrobił,nie nawołuje nikogo żeby ci robił to samo.

To nie jest wyrażanie opinii, tylko groźba dokonania czynu karalnego, a groźby są karalne.
Anonimowość w internecie jest do czasu, póki powiadomiona policja nie każe moderacji dać dane użytkownika włacznie z id.
A policja zajmuje się nie tylko agresywnymi wpisami na portalach społecznościowych (ryjbuk), lecz również na forach internetowych.
Więc przeproś kolegę.

Zgłoś
konował 2013-07-10, 13:34
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Roszp 2013-07-10, 15:05
Cytat:

wyrażanie swojej opinii nie jest karane,po za tym napisałem to co ja bym ci zrobił,nie nawołuje nikogo żeby ci robił to samo.

Wyrażanie swojej opinii karalne nie jest. To jednak nie było wyrażanie opinii, ale groźba karalna. Mówi ci to coś?

konował napisał/a:

Kwejk. Maxior. JoeMonster. To są kurwa strony dla takich pierdolonych ułomów jak ty

Oglądałeś kiedyś stopkę Sadistic? Nie zgadniesz gdzie prowadzą linki...
Myślisz, że Sadistic jest stroną w czymkolwiek lepszą od tych, które wymieniłeś?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-07-10, 22:25
Ludziki przestańcie się kłócić o to co może i powinno być zamieszczane a co nie , jak wszyscy wiemy dobry/ciekawy materiał wychodzi z poczekalni i to my użyszkodnicy o tym decydujemy promując materiały piwkami .
Różnorodność tematyczna jest jak najbadziej wskazana .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
adresikpuma 2013-07-10, 23:00
mr_9mm napisał/a:

To nie jest wyrażanie opinii, tylko groźba dokonania czynu karalnego, a groźby są karalne.
Anonimowość w internecie jest do czasu, póki powiadomiona policja nie każe moderacji dać dane użytkownika włacznie z id.
A policja zajmuje się nie tylko agresywnymi wpisami na portalach społecznościowych (ryjbuk), lecz również na forach internetowych.
Więc przeproś kolegę.

groźba była by wtedy jakbym napisał że go zajebie gwoździem wbitym w sztachete. Zresztą JP na 90%
Zgłoś
Anders Breivik 2013-07-11, 17:26
Roszp napisał/a:

No tak, bo Sadistic.pl to portal do wstawiania "informacji" z "niezależnych", ale sympatyzujących z ruchami narodowymi "portali informacyjnych", w dziale dokumentalne znajdziecie za to 35 000 wersji biografii marszałka Piłsudskiego, na hardzie natomiast znajduje się bogaty zbiór filmów jak to dzielni narodowcy palą cygańskie wioski i mordują muzułmanów.

Dla mnie sadol to ostoja wolności wypowiedzi w polskim internecie. Coś jak /pol/. No i oczywiście dawka czarnego humoru.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów