18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Szef polskiej dyplomacji wielokrotnie zapewniał, że MSZ od wielu lat śledzi pojawiające się w zagranicznej prasie określenia „polskie obozy zagłady” oraz „polskie obozy koncentracyjne” i prowadzi w tej materii odpowiednią kampanię informacyjno-edukacyjną. Dlaczego więc resort Radka Sikorskiego milczy, gdy niemieckie media notorycznie obrażają Polskę i Polaków?
Zmuszony wielką falą protestów (także płynących ze strony niemieckiej Polonii) dyrektor generalny niemieckiej telewizji publicznej ZDF Thomas Bellut wysłał list, w którym ubolewa, że polscy widzowie mogli uznać za niesprawiedliwy i krzywdzący sposób, w jaki przedstawiono Armię Krajową w emitowanym serialu. Jednak w tym samym czasie siostrzana do ZDF druga stacja telewizji publicznej ARD, podając dziś program telewizyjny na swoich stronach internetowych, informuje, że 15 lipca pokaże film o oswobodzeniu „polskich obozów zagłady Majdanek i Auschwitz”. (Die Entdeckung der polnischen Vernichtungslager Majdanek und Auschwitz durch sowjetische Soldaten im Juli 1944 und Januar 1945 hatte bei den Alliierten noch kaum für Aufsehen gesorgt).

Całe nasze piękne MSZ i p*zda Sikorski. Tylko czekać aż pokolenie niemcoków zakłamaną historię bedzie uważać za prawdziwą.

niezależna.pl
Zgłoś
Roszp 2013-07-09, 20:12 8
Kysz z gwiazdkami w przekleństwach.
Kysz z polityką z Sadistic.pl
Zgłoś
andrewerty 2013-07-09, 20:19 39
Roszp napisał/a:

Kysz z polityką z Sadistic.pl

to nie jest polityka baranie
tylko dobre info bo jeszcze trochę i niemcy oskarżą nas Polaków że wywołaliśmy wojnę a oni chuje są najbardziej pokrzywdzeni

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
panorama 2013-07-09, 20:27 7
sranie w banie.. ja dzisiaj najebalem niemca w metrze.. nie jestem agresywny, ale ne znozse buractwa.. takze sobie zasluzyl
Zgłoś
Echis 2013-07-09, 20:38 10
Już każdy zapomniał, że istnieli SS-mani i ich złoto zrabowane z całego świata. Teraz dzieci i wnuki tychże "ludzi" odpowiednio wykorzystują spadek po przodkach, zacierając prawdziwą historię i tworząc nową fałszywą. Jeśli te kurwy, które są za nas odpowiedzialne nic z tym nie zrobią, to obiecuję wam, że już przyszłe pokolenie będzie się wstydzić za POLSKĘ i jej ZBRODNIE WOJENNE.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Roszp 2013-07-09, 20:38 6
andrewerty napisał/a:

to nie jest polityka baranie

W taki sposób możesz sobie mówić do kolegi, ja sobie tego nie życzę.

Nie widzę, żeby ten napis głosił "Codzienna dawka informacji".
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-07-09, 20:38 18
Racja, szwaby celowo używają określenia "polskie obozy zakłady", wprowadzają w ten sposób program, który ma na celu częściowe zdjęcie winy z III Rzeszy za szkody i straty w ludziach wywołane podczas II Wojny Światowej, wszystko wychodzi z najwyższych kręgów władzy, z kanclerzem, prezydentem i całym rządem na czele, robią to celowo, nie popełniają tych błędów przez przypadek. Serial "Unsere Mütter, Unsere Väter" jest częścią tegoż programu, niby Polska zareagowała, ale tylko słowami, a Niemieckie dzieci uczą się historii oglądając takie seriale, za 20 lat, gdy dorosną, zaczną uczyć i swoje dzieci, a szwabska telewizja znowu wyemituje serial, przedstawiając zakłamaną historię, z podręczników szkolnych z czasem będą wykreślane fakty, przez które jasno widać, że winna jest III Rzesza, po pewnym czasie, może 100-150 lat, program ten zakończy się, a w Niemieckich książkach będzie można przeczytać o wielkim przywódcy Adolfie Hitlerze, który z dumą i honorem prowadził swój bohaterski, pokrzywdzony kraj ku nieuchronnej porażce, gdyż cały świat przeciwstawił się Niemcom, a to wszystko za sprawą Polski oraz Związku Radzieckiego, które dobrze manipulując informacjami, przekazały światu wieści o ataku Niemiec, które tak na prawdę prowadziły defensywę na terenach naszego kraju broniąc naszych obywateli przed Ludobójstwami AK. Niestety my wtedy nic nie będziemy mogli zrobić, bo cały świat pozna "prawdę" o II wojnie światowej, smutna jest przyszłość naszego kraju, gdzie władze myślą tylko o swojej dupie, a historie i kulturę mają w nosie, ale to tylko czarny scenariusz, wystarczy, że ruszycie swoje odbytnice chociażby na wybory głosując na inne party niż te, które są aktualnie przy korycie i krajowym skarbcu.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
Echis 2013-07-09, 20:39 10
@Roszp jak cie nie interesują tematy poważniejsze, niż kurwa śmieszne filmiki i inne bzdury to idź kurwa na kwejka albo nie wypowiadaj się w kwestiach, w których de facto nie masz nic do powiedzenia...

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Roszp 2013-07-09, 20:43 5
Echis, jak chce poczytać informacje to wchodzę na pierdolony portal informacyjny.
Jak chcę sprawdzić pogodę, to korzystam z jebanego serwisu pogodowego.
Jeśli dla Ciebie Sadistic.pl, który jest portalem humorystycznym z założenia, jest krynicą wiedzy i źródłem informacji to gratuluję, dla mnie jest to jednak źródło czarnego humoru.
Co będzie dalej? Będziecie tu wpierdalać wyniki totolotka?
Zgłoś
____ 2013-07-09, 20:46 15
@up

Lotto:
06-07-2013

06 14 29 31 41 47

Pogoda:
Świeci słońce ale jaskółki zaczęły nisko latać
Zgłoś
Herhard 2013-07-09, 21:28 3
Jak im ciapaci spalą za dużo miast,przylecą do nas po pomoc
Zgłoś
adresikpuma 2013-07-09, 23:26 6
wkurwiają mnie takie typy jak Roszp,najchętniej bym takiego zajebał gwoździem wbitym w sztachete.
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-07-10, 0:57 3
Zbojkotować niemców - nie jedźcie na szparagi, niech zdechną z głodu.
Zgłoś
n................e 2013-07-10, 1:01 3
Jak dobrze że Polacy wcale nie obrażają Niemców...
Zgłoś
qtacz 2013-07-10, 1:01 1
daj ktos roszpowi maść na ból dupy, nie podoba sie? to scrolluj napewno na scrollowaniu stracisz mniej czasu niz na pisaniu durnego komentarza

:dzidzi:
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów