📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
piękne po prostu piękne , Adolf przestał robić fikołki w grobie i zaczyna odczuwać wielką dumę !
byczkos napisał/a:
jak to wrzucić na FB ????
Wchodzisz na sadola przez komórkę (tak , tą z węglem) a tam już po kliknieciu na film masz normalnie download.
No niby tak, ale ci akurat nie dokonali żadnej bolszewickiej rewolucji w celu zniszczenia ludzkiej cywilizacji, więc to trochę przegięcie. Kwestie muzułmanskie rozwiązuje się nie gazem, ale wypychaniem ich z Europy na bliski wschód. Krucjata jakaś ewentualnie...
Widzę, że kolega ma jednak opory przed mordowaniem, jakby nie patrzeć, współwyznawców
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów