Syria Vs Liban ponoć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Syria Vs Liban ponoć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I takie ścierwo ludzkie, szkopy chcą na siłę nam wcisnąć.
Jak mnie to raduje za całe nasze cierpienie niech sieją tam terror niech rżnął im córki w piętnastu miód po prostu miód
Wincyj saracenów, wincyj...
Tam radiowozem powinna być G-klasa AMG 6x6 z orurowaniem aby sprawnie jeździć po tym zagranicznym błocie
To już było dawno gadane... Wraz z nachodzcami importują ich konflikty. No ale jak ktoś trzeźwo myślący się odezwał to odrazu rasista i ksenofob. Byłem już świadkiem jak serbowie z albanami sobie do gardeł skakali... Ta zachodnia europa pierdolnie prędzej czy później.
antisol123 napisał/a:
Myślisz, że takich akcji nie ma u nas?? Jak na jednej ulicy mieszka 200 gruzinów, czeczenów, ukrów, mołdawian...? A tak jest u mnie w mieście...
Dlaczego te urzędasy nie wprowadzą przepisu który w takich przypadkach pozwalałby na deportację tego syfu tam skąd to przybyło bez możliwości powrotu bezterminowo. Dlaczego kurwa?
Szkoda, że nie było tam bękarta hitlera (merkelowej). Powinna ich rozdzielić kulturalnie, zgodnie z lewackimi procedurami....czyli dać dupy. Ale kto by ją chciał, ...no chyba żeby kopa zajebać co najwyżej.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Myślisz, że takich akcji nie ma u nas?? Jak na jednej ulicy mieszka 200 gruzinów, czeczenów, ukrów, mołdawian...? A tak jest u mnie w mieście...
Pewnie są, ale ich skala nie jest tak duża jak w krajach na zachód od nas.
Tusk nam już się postara o takie akcje u nas polaczków
antisol123 napisał/a:
To tępa propaganda rządu i pisobolszewików, nikt nie chce nam na siłę nic wcisnąć, wystarczy wysłać wniosek, że mamy już 5 mln ukraińskich uchodźców i jeszcze dadzą nam za to kasę, ale podobno wstaliśmy z kolan i z honorem jej nie przyjmiemy. Podobnie jak pierdylionów euro z KPO, na kary za Turów i łamanie praworządności też nas stać, w sumie, po co nam ta cała zła UE? taka KRLD jest niezależna i ludzie sie tam cieszą, że mogą żreć psy, szczury i korę z drzew.
pawel5678jjk napisał/a:
Tusk nam już się postara o takie akcje u nas polaczków
PIS rocznie wpuszcza ponad 100tysięcy muslimów. Więc pierdolnij się w łeb...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów