Stuttgart
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Stuttgart
No cóż jest taka religia co głosi "póki mało nas miłujcie pokój". Nie pamiętam tylko, która to była
Dlaczego policja do nich nie strzela? Ciekawe czy już marodził się facet który podobnie jak Hitler zrobi porządek w tym kraju.
Jak już ktoś kiedyś dawno rzekł na Sadisticu "Gdyby do Adolfa przypiąć magnesy i wokół grobu zrobić uzwojenie, to świat miałby nieskończone źródło energii. Tak się jebany musi w grobie przewracać"
Mam taki mokry sen że kiedyś przypadkiem takie stado trafi na grupę kibiców wracających z meczu.
Fajnie że podałeś miejsce więc mogę sobie wyszukać ALE nie zaszkodziłoby gdybyś dodał też datę
Nomads95 napisał/a:
Fajnie że podałeś miejsce więc mogę sobie wyszukać ALE nie zaszkodziłoby gdybyś dodał też datę
Masz , nie marudź
news.sky.com/story/dozens-of-people-injured-in-violence-at-eritrean-cu...
Niech paliaki nie zazdroszczą. Niedługo ich ulubieni goście też będą ubogacać
Ciekawe ilu kupilo na straganie wizy wawrzyka.
-Ernest Hemingway
Olashenco napisał/a:
Jeszcze rok i tak będzie w Polsce, no chyba że najpierw wojna, wszystko do tego dąży
No jak pisowcy beda sprzedawac wizy przez internet to na pewno.
Myślicie że jakby u nas coś takiego się zaczęło dziać to odrodzili by się skinheadzi? Pytam tak z czystej ciekawości bo przez ostatnie kilka lat widziałem kilku po chemioterapii i w butach ortopedycznych ciut wygłodzonych i zastanawia mnie jaka ilość takich skinheadów jeszcze jest i czeka w ukryciu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów