PyskatySkurwiel, - naprawdę jesteś tak ograniczony czy tylko udajesz? Jestem lewakiem bo nie jestem "prawakiem"? Widziałeś wszystkie moje 3 poprzednie posty? Ja tego ścierwa nienawidzę jak każdego innego debilizmu. I nie kurwa, nie widzę świata w 2, 3, czy 16 barwach, tylko nieskończonej ilości różnych odcieni szarości.
I znowu kurwa. Nie do chuja, nie głosuję na platformę. Jestem heteroseksualny ale szanuję czyjś homoseksualizm, tak długo jak jebie się w domu, ew. idzie za ręke. Jak widzę niektóre "parady równości" to zbiera mi się na wymioty. Ale nie kurwa, nikt do chuja nie umie się zastanowić co będzie jak "nagle" i "bo tak" sam stanie się elementem niechcianym ( albo na ten przykład twoje dziecko ) co wtedy? Dasz się zastrzelić albo wyemigrujesz, bo tak powie Ci władza?
przeczytaj proszę "Rok 1984" Orwella i zastanów się nad myślozbrodnią. Wtedy zapraszam na piwo ( mam całkiem mobilną pracę)
AmorPatriae
Twierdzisz że jestem bierny? Bo nie napierdalam się z nikim na mieście? Jak będzie trzeba to będę się napierdalał. Rok temu zostałem pobity przez 6 nazioli bo wieszałem plakaty na mieście, najmłodszy miał 26 najstarszy 32 lata. Pobili mnie bo noszę glany i chuj, a nie wyglądam na pedała, nie mam długich włosów, golę się co 3 dni i 2 razy dziennie myję. Nie mam czerwonych sznurówek, nie mam też rachitycznej postury.
Dlatego zapisałem się na Krav Magę, kupiłem pałkę teleskopową i drugi raz to ja im napierdolę. Ale na pewno nie będę ich szukał - dostrzegasz różnicę między naszymi pojęciami bierności?
chciałbym też pokazać wam zajebiste zdjęcie, które powinno skłonić narodowców, lewaków i każdego "skrajnego" do przemyśleń
wrzućcie sobie zdjęcie do wyszukiwarki, opowie wam historię faceta z jajami, za samą odwagę cywilną należy mu się pomnik.