Nie dziwota, że z taką armia wojny nie wygrali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Teraz już wiadomo, że nastepnym razem nie zaatakuja nas od strony wody ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
no dziwne,żeby nas zaatakowali od wschodu
Teraz już wiadomo, że nastepnym razem nie zaatakuja nas od strony wody ...
no dziwne,żeby nas zaatakowali od wschodu
0:53 jeden z drugim topi trzeciego, a osłaniający po lewej koleś umiera ze śmiechu hehe
ale ciekawa idea przejsc z brzegu na brzeg przy uzyciu za krotkiej deski 2 lin i skrzynki
mów co chcesz w 1939 armia niemiecka była najlepiej zorganizowaną i wyposażoną armią na świecie, nie pochwalam ich ale to trzeba im przyznać. NIEUKU!
Niemcom odwala od tego braku wojen.
@kstk
Chyba chciałeś powiedzieć najlepiej wyposażoną i najbogatszą. Wiesz po przejeciu zakładów Skody w Czechosłowacji (największe zakłady zbrojeniowe w Europie w tamtym czasie) swoją drogą oddanych za darmo przez ta kochaną 'wielką trójke Europy' to każdy kraj wtedy miał by przewago a dodając jeszcze Holocaust i to, że całe złoto żydów przeszło na skarb Hitlera to każde państwo miało przewagę. Sam Hitler powiedział: ,,Dajcie mi Niemiecki sprzęt i Polskich żołnierzy, a podbije cały świat''. Więc do kurwy nędzy nie wmówisz mi, że była najlepiej zorganizowaną. Praktycznie jedynym ich ważniejszym osiągnięciem była wygrana z Polakami w 39. Mieli tylko kase i nic więcej. Niemieckie ścierwo to niemieckie ścierwo koniec i .
Chyba chciałeś powiedzieć najlepiej wyposażoną i najbogatszą. Wiesz po przejeciu zakładów Skody w Czechosłowacji (największe zakłady zbrojeniowe w Europie w tamtym czasie) swoją drogą oddanych za darmo przez ta kochaną 'wielką trójke Europy' to każdy kraj wtedy miał by przewago a dodając jeszcze Holocaust i to, że całe złoto żydów przeszło na skarb Hitlera to każde państwo miało przewagę. Sam Hitler powiedział: ,,Dajcie mi Niemiecki sprzęt i Polskich żołnierzy, a podbije cały świat''. Więc do kurwy nędzy nie wmówisz mi, że była najlepiej zorganizowaną. Praktycznie jedynym ich ważniejszym osiągnięciem była wygrana z Polakami w 39. Mieli tylko kase i nic więcej. Niemieckie ścierwo to niemieckie ścierwo koniec i .
G36 ♥
Dobrze ze "Komandosi", bo ci prawdziwi komandosi są jedynie w polskich służbach GROM(jedyna odział ćwiczący z ostrą amunicją na świecie, z tego co wiem, i ogólnie ociekają zajebistością), reszta to cipki
nie ma się co dziwić to był oddział złożony z tych turasów z importu
Oglądałem filmik dwa razy ale za cholerę nie wiem, co oni robią... Nie ma to najmniejszego sensu. Tak, wiem, że zaraz zostanę zaatakowany przez pseudoznawców wojskowości ale według mnie wpierw to oni powinni dobrze przytwierdzić tą kładkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów