Przykład na filmiku: oskarżony o wyłudzenia i przemoc domową mężczyzna został złapany na środku ulicy i przywiązany do słupa, następnie zdjęto mu ubranie, a na klatce piersiowej naklejono logo "firmy", sfotografowano (jako dowód dla zleceniodawcy) i pozostawiono.
Przykład na filmiku: oskarżony o wyłudzenia i przemoc domową mężczyzna został złapany na środku ulicy i przywiązany do słupa, następnie zdjęto mu ubranie, a na klatce piersiowej naklejono logo "firmy", sfotografowano (jako dowód dla zleceniodawcy) i pozostawiono.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najchętniej łapał się tych co do technikum przyszli
Piękne czasy, w zawodówce tak tępiłem koty co przyszły do pierwszej klasy, przywiązało się kociarstwo do drzewa rozebrało, markerem środek uszów pomalowało
Po rozebraniu ich było odrazu obciąganko czy po grze wstępnej?
Piękne czasy, w zawodówce tak tępiłem koty co przyszły do pierwszej klasy, przywiązało się kociarstwo do drzewa rozebrało, markerem środek uszów pomalowało
Jak poszedłem do technikum to było przejebane z tym koceniem. Jako jedyny z mojego rocznika nie zostałem zgnębiony, ale w końcu mnie dopadli na ostatnim piętrze i nie miałem gdzie spierdalać. Nagle znikąd pojawił się jakiś wielki gostek z piątej klasy i rozgonił łobuzów. Chciałem się odwdzięczyć i dałem mu ładną szczotkę, taką na 5 luf. A ten do mnie "o ty narkomanie", no i musiałem wtedy przed nim spierdalać.
Co w tym pięknego? To że masz usposobienie czarnucha? Takie bydło jak ty jest tylko dowodem na istnienie podludzi
Teraz pewnie co jakiś czas tak się w pierdlu bawisz z tym że tobie mydło wypada. A tak serio to co trzeba mieć w głowie żeby być takim zjebem xD, ani to zabawne ani poważne ;d
Po rozebraniu ich było odrazu obciąganko czy po grze wstępnej?
A jak ty miałeś?
Musiałem to napisać bo poważnie wg mnie masz konkretnie zryty dekiel
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów