Podobno rzucił w nich koktajlem mołotowa. Niestety, nie ma tego na filmiku. Trzeba przyznać, że się nie pierdolą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem że niby to człowiek, że czuje ból itp.... Ale bardzo dobrze kurwie !
ZłoconyPenisZagłady napisał/a:
Świta już Wam coś czy jeszcze nic?
Chodzi o to, że jesteś lewakiem?
Sam bym z chęcią wbiegł z tomfą w tłum takich brudasów.
Trzeba przyznać, że Szwaby to policję mają zajebistą. SS jebane. Z nikim się nie pierdolą, nawet lasce nie przepuszczą. Ale z drugiej strony prawie w ogóle nie widać ich na ulicach. Nie robią takich śmiesznych patroli pieszych, które mają za zadanie wystawiać mandaty za picie piwa, tak jak u nas. Jak jest akcja to się nagle zjawia grupa i robi porządek.
Kiedyś zdarzyło mi się być w Berlinie na Kreuzbergu (taka dzielnica) 1 maja. Cała dzielnica zamieniła się w jedną, wielką imprezę, wszyscy najebani. Policja się w ogóle nie wpierdalała w tłum tylko byli rozstawieni w strategicznych miejscach, tak trochę z boku. Po dziesięć kabaryn na skrzyżowaniu, po kilkudziesięciu policjantów, wielu z karabinami.
Innym razem widziałem w parku na tymże Kreuzbergu, jak dwóch ruskich najebanych jak kurwa mać zaczepiało wszystkich. Ogólnie krzyczeli, zaczepiali laski, kolesiowi co jeździ rowerem z browarami zajebali piwo i nie zapłacili. Po prostu bydło robili. Nie minęło 15 minut a tu jednym wejściem do parku wchodzi grupa 10 SS, drugim kolejnych 10. Jak ich złapali to ich tak najebali, że później chłopaki siedzieli skuci i płakali. Nie wiem co tam dalej z nimi było bo już nie obserwowałem ale to wyglądało tak jakby czekali z nimi aż wytrzeźwieją i chyba ich póścili.
Taka historia.
A się rozpisałem bo się najebałem trochę.
Kiedyś zdarzyło mi się być w Berlinie na Kreuzbergu (taka dzielnica) 1 maja. Cała dzielnica zamieniła się w jedną, wielką imprezę, wszyscy najebani. Policja się w ogóle nie wpierdalała w tłum tylko byli rozstawieni w strategicznych miejscach, tak trochę z boku. Po dziesięć kabaryn na skrzyżowaniu, po kilkudziesięciu policjantów, wielu z karabinami.
Innym razem widziałem w parku na tymże Kreuzbergu, jak dwóch ruskich najebanych jak kurwa mać zaczepiało wszystkich. Ogólnie krzyczeli, zaczepiali laski, kolesiowi co jeździ rowerem z browarami zajebali piwo i nie zapłacili. Po prostu bydło robili. Nie minęło 15 minut a tu jednym wejściem do parku wchodzi grupa 10 SS, drugim kolejnych 10. Jak ich złapali to ich tak najebali, że później chłopaki siedzieli skuci i płakali. Nie wiem co tam dalej z nimi było bo już nie obserwowałem ale to wyglądało tak jakby czekali z nimi aż wytrzeźwieją i chyba ich póścili.
Taka historia.
A się rozpisałem bo się najebałem trochę.
Faszystowskie gnidy widzę, że nie macie co robić. Walicie konia przy takich filmikach?
Powinni wpasc do UK, tu nawet czarnuchow ktorzy odrabali glowe bialemu nie potrafia zastrzelic^^
@ZłoconyPenisZagłady co ma napisane ten Białorusin na ramieniu w 0:07 i w jakim języku jest śpiewana piosenka?
wiesiors4 napisał/a:
Chodzi o to, że jesteś lewakiem?
Właściwie nie. Lewaków nie lubię na równi z innymi ludźmi pozwalającymi żeby ktoś myślał za nich. (Islamistów, Marksistów, szeregowych posłów partii rządzącej, i innych inicjatyw które wewnętrznie w swoich założeniach NIE TRZYMAJĄ SIĘ KUPY a co dopiero logicznego związku przyczynowo-skutkowego. Tak, Was to też się tyczy nowocześni patrioci. W szczególności tych bardziej bóldupno radykalnych. Jedyny pożytek z Was to darmowe bojówki antyislamskie)
Wam "prawicowcy" wystarczy rzucić hasło że ktoś na filmie to Antifa żebyście dostali orgazmu ze spustem na klawiaturę bo jest okazja znów zamanifestować wasze oddanie idei. Na co to komu? Po co?
A pamiętacie filmik z harda, jak jakiś anarchista biegł za policją z gaśnicą, a jeden z policjantów na luzie postawił mu kropkę nad "i"? Ten to się nie pierdolił
Wołek napisał/a:
Piwo dla policjantów, kaktus w dupę brudowi z antify
To już zapomnieliście jebane prawaczki o swoim ukochanym A.C.A.B.?
grzechu5444 napisał/a:
Sam bym z chęcią wbiegł z tomfą w tłum takich brudasów.
Skoro nie potrafisz nawet napisać prawidłowo nazwy broni, którą masz zamiar używać, to czarno widzę efekty tego. Uważaj, bo się jeszcze pokaleczysz.
fixa napisał/a:
Naprawdę masz kisiel w majtach jak wkleisz po raz n-ty ten sam zjebany obrazek?
tam sie szanuję Policje nie to co u nas, chłopaki odwalają brudną robote w dzień i w nocy a i tak są wciąż obrzucani mięsem przez ludzi, kurwa jakby pałą raz drugi przypierdolił to by ręki na funkcjonariusza jeden z drugim nie podniósł
ZłoconyPenisZagłady napisał/a:
Wam "prawicowcy" wystarczy rzucić hasło że ktoś na filmie to Antifa żebyście dostali orgazmu ze spustem na klawiaturę bo jest okazja znów zamanifestować wasze oddanie idei. Na co to komu? Po co?
Uwaga, nie jestem ani prawicowcem, ani lewicowcem. W źródle skąd brałem filmik było napisane, że oberwało się członkowi Antify, więc napisałem to tutaj. Nie podaję informacji z dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów