Dorzuciłem napisy z translatora.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niedługo u nas. Wujek Tusk załatwi.
Takie mają wytyczne, żeby po kolorowych poszła fama że to norma a nie polowanie na nich. Ale faktycznie niezły mindfuck patrząc z boku
Nome
2024-12-18, 19:25
czemu wy się rozczulacie nad szwabami, k🤬y takie, że lepiej nie mówić, polakom zakazywali legalnej pracy w niemczech ile mogli, ludzie pracowali na czarno i nie mają emerytury nic, a potem przyjęli kupę śniadych i im płacą za darmo zasiłki i wszystko, ja nienawidzę niemców jako narodu, są podli i zachłanni, a co do żydów, to owszem były podła żydy, ale większość co zginęła w Polsce to byli normalni ludzie, moja babcia opowiadała jak zamordowali jej koleżanki ze szkoły, niech sobie k🤬y szwabskie robią czystki etniczne u siebie, p🤬lone szwabskie ścierwa
Ale jesteście ograniczeni, piszecie ze czepiają się białych a nie ciapatych. przecież ten materiał to taka ustawka pod publikę, nie chcieli pokazywać że przeszukują ciapatych bo zaraz by poszły jakieś skargi na policję i tv że demonizuja ciapatych. Celem było pokazanie ciaptym żeby nie chodzili z nożami, to miała być akcja odstraszania
żmij
2024-12-18, 19:29
warszawiak123 napisał/a:
Ciekawe czy tych sprawdzali
J🤬a dzicz. Nie sprawdzą ich, bo naziści to p🤬leni tchórze.
KremufkowyPotwor napisał/a:
Niemiec Niemcowi Niemcem
Błąd.
Nazista naziście nazistą.
Velture napisał/a:
Niemiecka policja przeszukuje podejrzanych przestępców
Janko napisał/a:
Do zwykłych Niemców
Jeśli obozy koncentracyjne w latach 1933- 1945 były nazistowskie a nie niemieckie- to cała reszta też jest nazistowska.
PabloSkills napisał/a:
Niedługo u nas. Wujek Tusk załatwi.
Tia dlatego dziś Tusk mówił o nowej ustawie żeby ograniczyć wydawania wiz dzięki którym za czasów pis przyjeżdżały miliony ciaptacyh "studentów". Więc jak się c🤬ja znasz to lepiej nie pisz
warszawiak123 napisał/a:
Ciekawe czy tych sprawdzali
🍻 Stawiam zimne. Jakże adekwatne do sytuacji. Ostatnio pisały portale Onet, wp, O2, że na jedynym z największych jarmarków bożonarodzeniowych u Niemca zebrały się spore grupy liczące setki chłopa w kolorze dwójki z flagami swoich państewek i darli mordy Allah Akbar ( Allahu zrzuć gówno z dachu ) przeganiając ludność miejscową i turystów. No! I wówczas niemiecka policja zesrała się i c🤬ja zrobili, trzymali się na obrzeżach, bo k🤬a nikt nie odważył się wejść między tą zarazę i sprawdzać kogokolwiek i cokolwiek. Jprdle to pokazuje jaki biały człowiek jest słaby wobec realnego zagrożenia. To obrazuje jak bardzo w dupie są kraje które dały się najechać przez wroga wpuszczając go i zapraszając dając wszystko i więcej. Stoimy w przedsionku totalnego rozp🤬olu na tle rasowym i tylko głupcy i ślepcy oraz skorumpowani mówią i klepią po plecach białych czystych ludzi o zdrowych zmysłach, że wszystko jest w porządku i tak będzie budowany nowy i lepszy świat. Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów i fekaliowych ciapatych brudasów 🐵 🐒 🦍 🦧
Jaki to ma sens jeśli ktoś będzie miał broń to prędzej im jebnie między oczy niż grzecznie położy plecak wypełniony nabojami równie dobrze mogli by prościć zamachowców przez megafon że to strefa wolna od ekspozji
Chyba im się kolory pop🤬liły.
Tu mają tester.
pazuzu napisał/a:
Tia dlatego dziś Tusk mówił o nowej ustawie żeby ograniczyć wydawania wiz dzięki którym za czasów pis przyjeżdżały miliony ciaptacyh "studentów". Więc jak się c🤬ja znasz to lepiej nie pisz
Ty KOwska mordo, nie o to mi chodziło, więc nie p🤬l.
Kocham te usiłowania rządów zachodnich w zlikwidowaniu efektów bez likwidacji powodów.W UK takie same cyrki policja robi z ,,stop and search'' i pewnie sie zastanawiacie co z tego wychodzi ? Gówno , ciapate i czarne nadal się dźgają.
dobrze im tak k🤬a szwabom j🤬ym, karma wraca
smc
2024-12-18, 20:18
Ja z nożem chodzę nawet po domu.
PabloSkills napisał/a:
Ty KOwska mordo, nie o to mi chodziło, więc nie p🤬l.
A o co Ci chodziło?
Żydzi, jeśli jeszcze tego nie wiesz, to wkrótce się dowiesz.