Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.Do zwykłych Niemców nie boją się podchodzić i ich terroryzują psy jebane
Natomiast do beżowych kurwy nawet nie podejdą bo się boją
Ale jesteście ograniczeni, piszecie ze czepiają się białych a nie ciapatych. przecież ten materiał to taka ustawka pod publikę, nie chcieli pokazywać że przeszukują ciapatych bo zaraz by poszły jakieś skargi na policję i tv że demonizuja ciapatych. Celem było pokazanie ciaptym żeby nie chodzili z nożami, to miała być akcja odstraszania
Moim zdaniem, to jednak Twoje postrzeganie jest ograniczone, jeśli nie widzisz niczego niewłaściwego w, jak sam to ująłeś, "ustawkach pod publikę" mających na celu "oddemonizowanie". Nie dostrzegasz głębi problemu i właśnie tego, że potrzeba takich ustawek jest spowodowana wydarzeniami ostatnich 10-15 lat, w których przedstawiciele konkretnych grup zagrali pierwsze skrzypce.
Kłopot jest o tyle głębszy, że zakrawa to na jakąś farsę, żeby wmawiać obywatelom, że nic się nie dzieje, właśnie poprzez takie "ustawki".
Państwo przyzwyczaja obywateli do tego, że ataki z użyciem noża czy ciężarówki były, są i będą, jednocześnie próbując wymazać oczywisty fakt skąd się to bierze.
No i koniec końców państwo przyzwyczaja obywateli do realiów państwa policyjnego, gdzie w każdym miejscu, w każdym czasie możesz zostać wylegitymowany, przeszukany od góry do dołu i przy krzywym spojrzeniu odwieziony na dołek.
Jeśli się nie zgadzasz, to powiedz, jakie konkretne powody doprowadziły do tych konkretnych przeszukań właśnie na jarmarkach i innych zgromadzeniach w DE, oraz kto był ich autorem?
i ich terroryzują psy jebane
Natomiast do beżowych kurwy nawet nie podejdą bo się boją
le za to w korkach się nastoję, tylko nie wiem po jaki chuj
Ciekawe czy tych sprawdzali
xD - to nie załapałeś, że właśnie o te korki chodzi?