Nie lubi antyglobalistów...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W większości przypadków nie biją bez powodów - słusznie za pyskówki i brak szacunku dla stróżów prawa dostali wpierdol.
2:34 faszyści z bejsbolami tak jak policja z giwerami... opis bez komentarza
"policja faszystowskie świnie"
"policja faszystowskie świnie"
Czasami się zastanawiam, co chcą osiągnąć ci, którzy tak dumnie krzyczą "CHWDP" albo tagują autobusy i przystanki hasłami JP 100% ? Może owi "odważni" kolesie chcą być strażnikami prawa, bronić bitych matek i dzieci, zatrzymywać pijanych kierowców, może oni chcą wymierzać sprawiedliwość? Skoro JP, to może i J Sądownictwo, J Straż Miejską i wszystkich po kolei. Zamiast krzyczeć CHWDP, JP zrobić totalną anarchię, bo po co komu prawo ? By je łamać ? A gdyby prawa nie było to co by łamano ? Jak była w PRL milicja to najpierw działała a później się zastanawiano czy interwencja była słuszna. A teraz policjant 4 raz się zastanowi zanim sięgnie po broń, bo więcej będzie miał z tego kłopotu i papierkowej roboty, niż pożytku.
Jak trzeba napierdalać to trzeba! Powinni przyjeżdżać do nas na różne rozróby, od razu mniej JP100% by było.
policje powinno się szanować a nie jej bać.
a na szacunek trzeba zasłużyć a nie wywalczyć go pięściami.
a na szacunek trzeba zasłużyć a nie wywalczyć go pięściami.
Widzę że małe pojęcie macie o naszej policji. U nas jest tak samo, tyle że policjanci nie napierdalają chuliganów na ulicy, tylko zawijają ich do suki i tam dają wpierdol. Ewentualnie na komendzie dostanie parę sztuk po ryju.
Się nie słuchają to trzeba "migowym".
ress nie masz racji, nikos po prostu rozumie funkcje systemowa policji jaka jest ochrona i niesienie pomocy spoleczenstwu. skoro duza jego czesc nie szanuje i nie lubi policji to wynika z tego ze instytucja ta nie spelnia swojego zadania wlasciwie, bo nie wmowisz mi ze ludzie nie lubia swoich dobroczyncow. to najprostszy test produktu/uslugi - zadowolenie z niej klienta.
i to jest skuteczna policja! i mogę się założyć, że nie mieli problemów po takiej akcji i nie musieli oddawać miliona strzałów ostrzegawczych
w Polsce tacy potrzebni skończyło by się JP!!!
ProJimmy napisał/a:
jak widac czasem nie mozna sie dziwic ze ktos krzyczy/pisze JP
wtf ? wogole masz pojecia przeciw komu oni tam stali ? spokojnych antyglobalistow moze bylo widac przez pare sekund..
ale to jest roznica bo u nas policjant nic Ci nie zrobi; a juz za zachodnia granica policjant to Policjant i nikt go nie bedzie sadzil za to ze wziął wćiry jakiegoś punk'zora lub łysą glace.
wystarczy popatrzeć na US tam zaden policjant sien ie cacka, a w polsce ? bez komentarza ;-/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów