Źródło; bild.de/regional/hamburg/hamburg-aktuell/streifenwagen-jagt-jugendlich...
Źródło; bild.de/regional/hamburg/hamburg-aktuell/streifenwagen-jagt-jugendlich...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wspomnialem cos na temat brutalnosci, ze na strajku to onie sie nie pierdola w tanc i niewazne czy babcia czy kibol, na blege, butowac, kajdanki itd.
a kolesiowi nagle zaświeciły sie kurwiki w oczach i z milego type nagle powialo wścieklizna :
- porzadem musi byc! Trzeba sluchac władzy! BARDZO DOBRZE!
Chciałem zapytać czy w razie czego jeśli by staneli przed sądem to będą się tłumazyc, ze tylko wykonywali rozkazy... ale balem sie, ze pobiegnie po mundur dziadka i kask elektryka z blyskawicami...
rozmawialem z niemcem mieszkajacym w UK na temat dzialan policji w dojczach.
Wspomnialem cos na temat brutalnosci, ze na strajku to onie sie nie pierdola w tanc i niewazne czy babcia czy kibol, na blege, butowac, kajdanki itd.
a kolesiowi nagle zaświeciły sie kurwiki w oczach i z milego type nagle powialo wścieklizna :
- porzadem musi byc! Trzeba sluchac władzy! BARDZO DOBRZE!
Chciałem zapytać czy w razie czego jeśli by staneli przed sądem to będą się tłumazyc, ze tylko wykonywali rozkazy... ale balem sie, ze pobiegnie po mundur dziadka i kask elektryka z blyskawicami...[/quotJ
Jesteś kolejna osoba potwierdzająca moja tezę odnośnie tych łachudr, oni są jakoś inaczej zaprogramowani, jako dzieci przechodzą skuteczne pranie "muzgu" i są w opór aroganccy oraz klepią te swoje formułki o tym ich wyświechtanym niemieckim chlewie jako o najwspanialszym miejscu.
W pogoni za 100€, bo budżet niemiecki nie ma wpływów z gospodarki
Przypierdalają 500 euro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów