📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na końcu tak zapierdalają do tego złomu, jakby mieli mu jeszcze reanimację robić
up
Mnie też to zastanawia ale bardziej chyba chciałbym wiedzieć do czego on ten pas zapiął, to półośki czy drążka kierowniczego... przeciez hak jest wkręcany w przedni pas
Mnie też to zastanawia ale bardziej chyba chciałbym wiedzieć do czego on ten pas zapiął, to półośki czy drążka kierowniczego... przeciez hak jest wkręcany w przedni pas
wszystko zgodnie z planem. Wykryto nieprawidłowości pomiędzy stanem technicznym auta i infrastruktury drogowej. Wykonano procedurę adaptacyjną pojazdu do aktualnie obowiązujących standardów drogowych w rosji.
Jakie budowanie napięcia...
A potem suka bladź Takie miłe dla mego oka
A potem suka bladź Takie miłe dla mego oka
co za debile nie ma to jak zaczepiać linkę o aluminiowy wahacz to nie mogło się udać
@Wszyscy UP:
A jakie ma znaczenie do czego przypięli, skoro to i tak linka strzeliła...?
A jakie ma znaczenie do czego przypięli, skoro to i tak linka strzeliła...?
Ustawka jak chuj... Bo akurat na dole przechodził ktoś i akurat miał włączoną kamerę
Jak tak obecnie wygląda sojusz niemieckiej techniki, i rosyjskich zasobów, to może nie potrzebny nam jednak ten sojusz z USA.
Jak bym dostawał 5zł za każdym razem jak słyszę albo czytam "niemiecka technologia" w kontekście jaka to ona super, niezawodna i w ogóle kisiel w gaciach to już bym mógł kupić Polsat i TVN i zrobił z tego TV Sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów