Oraz jego komentarz odnośnie ostatnich wydarzeń
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oraz jego komentarz odnośnie ostatnich wydarzeń
Skoro tak im źle w tych Niemczech to niech brudasy wypierdalają z powrotem do tego swojego gównokraju trzeciego świata. Nie rozumiem w czym problem.
Prawidłowo. Każdy miłośnik importu kozojebców powinien dostać kosę na otrzeźwienie od lekarza lub astrofizyka
Powinno się ich wszystkich wsadzić do pociągu i wysłać na obóz do pieca.
Małpa bez nadzoru.
wyjebac to gowno na tratwach tam skad przyplyneli. niech sobie tam dalej te kozy ruchaja . jebac alaha
8aR73K napisał/a:
wyjebac to gowno na tratwach tam skad przyplyneli. niech sobie tam dalej te kozy ruchaja . jebac alaha
Problem w tym że chuj wi skąd oni są, po to wywalają paszporty
Lubieketchup napisał/a:
Problem w tym że chuj wi skąd oni są, po to wywalają paszporty
czy jak spuszczasz gowno w kiblu obchodzi Cie co sie z nim dzieje
[ Dodano 2024-06-09, 08:57 ]
Ale ty chyba nie rozumiesz, jak chcesz ich wyjebać na tratwach tam skąd przybyli jak niewiadomo skąd przybyli? Skąd masz wiedzieć czy gość jest z Nigerii czy z innego afrykańskiego państwa? Po drugie taka Nigeria nie weźmie gościa bez paszportu bo nie jest tak tępa jak Unia
8aR73K napisał/a:
czy jak spuszczasz gowno w kiblu obchodzi Cie co sie z nim dzieje
Ale ty chyba nie rozumiesz, jak chcesz ich wyjebać na tratwach tam skąd przybyli jak niewiadomo skąd przybyli? Skąd masz wiedzieć czy gość jest z Nigerii czy z innego afrykańskiego państwa? Po drugie taka Nigeria nie weźmie gościa bez paszportu bo nie jest tak tępa jak Unia
nagle turkow polubilem , myslalem ze to tez islamski kraj...
[ Dodano: 2024-06-09, 09:11 ]
prosze o usuniecie mojego poprzedniego postu, styraszna gafe palnalem....
[ Dodano: 2024-06-09, 09:11 ]
prosze o usuniecie mojego poprzedniego postu, styraszna gafe palnalem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów