Co za debil
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pamiętaj synu, pierwszeństwo ma ten kto ma autocasco
eh. w wysokim tonie kultury drogowej jest zjechac w takiej sytuacji na lewy pas i wpuscic goscia do ruchu. ale mozna byc przecwelona pala, co krzyczy jak blondusia-pizdusia i wyzwac goscia, samemu bedac zjebanym burakiem.
Dziadek mu opowiadał, że tak się w Polsce jeździ. Zapomniał dodać, że to było w 1939, czołgiem.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Większe prawdopodobieństwo, że to był jakiś "polaczek" w germańskiej furze, u nich jednak większa kultura jazdy niż u nas
Cytat:
Pirat drogowy
było zjechać fiucie na lewy i go wpuścić a nie robisz drame ku*wa
a pierdolisz jak potluczony. gosc na pelnej pizdzie wyjezdza mimo ze ma ustap a Ty swirujesz koze w rajtuzach. kastracja dla skurwysyna bo debil.
W Polsce same skrajności - na autostradzie 100km/h lewym pasem mimo, że prawy pusty, a jak w mieście ktoś chce się włączyć do ruchu w takiej sytuacji jak na filmie, to stoi się godzinę, bo 20 samochodów musi jechać prawym pasem zamiast zjechać na lewy. Przepisy to jedno, a przewidywanie sytuacji na drodze i zwykła kultura to drugie. W krajach, gdzie panuje normalna kultura jazdy nie byłoby takiej sytuacji, bo kierujący pojazdem, w którym była kamera zjechałby na lewy pas. Inna kwestia, że Niemiec pewnie myślał, że będzie pas rozbiegowy - u nich projektanci dróg już dawno wpadli na to, że włączanie się do ruchu pod kątem 90* nie przebiega zbyt płynnie i bezpiecznie. Nijak go to jednak nie usprawiedliwia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów