Głupota i zazdrość niemców nie zna granic. Szkop i zarazem sędzia nie mogąc znieść, że rakieta z Pomorza jest szybsza od ich złomu postanowił trochę poprzeszkadzać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Esperanto napisał/a:
@up tylko, że VR6 to zwykły silnik z GOLFA o pojemności 2.8 litra
Tylko poza nazwy już nic seryjnego w nim niema.
- kute tłoki
- kuty blok
- inne wałki, panewki, pompy itp
Jedyna fabryczna część jaka została z VR6 po wyciśnięciu 770 km to emblemat na pokrywie zaworów.
Tu się zgodzę, sam ze znajomym zakuwałem VR6 i roboty jest w chuj, a o kasie nie wspomnę
Ale jaka frajda z jazdy
Ale jaka frajda z jazdy
Kute tłoki, korby, bloki są to zastępcze elementy do seryjnych aut odlane jednocześnie z jednego stopu metalu, o jednakowym składzie, oszlifowane do jednakowych wymiarów i wag. Kuje się silnik po to aby części wykazywały jednakowe zużycie oraz jednocześnie się nagrzewały. W seryjnej produkcji dziś idzie bogatszy stop a jutro tokarzowi omsknie się ręka. To tak jakby masaq kupił do swojego golfa używany chiński spojler a nie oryginalny
no i jestę ekspertę bo codziennie zakuwam golfy i una u mnie na dzielni
no i jestę ekspertę bo codziennie zakuwam golfy i una u mnie na dzielni
To wciąż Golf
Pamiętajcie koledzy starzy i młodzi, w golfie się nie jeździ, w golfie się chodzi.
To akurat mój znajomy, a wszelkie próby upublicznienia tego filmu spełzają na niczym. Kasują komentarze, na dwóch fanpagach zablokowali od razu dodawanie komentarzy. Straszny ból dupy mają, że od Polaka chłosty dostał, pomimo robienia mu pod górę.
Strasznie się tym szarym hitlerki jarają. Cieplakowe MK2 teraz ma ponad 800 koni.
Nie jestem w stanie uwierzyć, że to był przypadek. Do tego szarego ledwo podszedł, tylko rzucił okiem. Kto wierzy w wypadek pewnie oglądając McGyvera, Indianę Johnsa, czy Bonda też bierze to za fakty.
Strasznie się tym szarym hitlerki jarają. Cieplakowe MK2 teraz ma ponad 800 koni.
Nie jestem w stanie uwierzyć, że to był przypadek. Do tego szarego ledwo podszedł, tylko rzucił okiem. Kto wierzy w wypadek pewnie oglądając McGyvera, Indianę Johnsa, czy Bonda też bierze to za fakty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów