Kobieta sika przed budynkiem poczty.
Kobieta sika przed budynkiem poczty.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się kończy wpuszczanie do kraju imigrantów ekonomicznych z Polski...
Jak sie napada kraj, bombarduje łupi, i pali w piecu jego obywatelami, morduje Inteligencje, i kradnie dzieła sztuki, to tródno oczekiwać, że nie będzie to miało jakiegoś ciągu dalszego.
A ciąg dalszy to Emigranci, zarobkowi ale ci jeszcze nie są najgorsi, bo czasem zarobią coś tam wynajmą pokoje, a nawet zapłacą jakies podatki, bo są jeszcze emigranci socjalni, i ci emigranci na koniec oddaja należyte honory 4 rzeszy oddając mocz bo tyle mają im do dania.
Jak sie napada kraj, bombarduje łupi, i pali w piecu jego obywatelami, morduje Inteligencje, i kradnie dzieła sztuki, to tródno oczekiwać, że nie będzie to miało jakiegoś ciągu dalszego.
A ciąg dalszy to Emigranci, zarobkowi ale ci jeszcze nie są najgorsi, bo czasem zarobią coś tam wynajmą pokoje, a nawet zapłacą jakies podatki, bo są jeszcze emigranci socjalni, i ci emigranci na koniec oddaja należyte honory 4 rzeszy oddając mocz bo tyle mają im do dania.
Dostają to, co sami kiedyś z tak wielką ochotą dawali
jeszcze trochę i będzie tak u nas. Zobacz jak się bydło zachowuje na "marszach kobiet". Dużo już nie brakuje.Chuja jest to samo, tylko w PL ludzie pierdolą takie głupoty. W krajach takich jak niemcy czy nawet szwajcaria - takich dziwadeł jest od chuja i jeszcze trochę na ulicach. Dziwaki np. z Warszawy to kurwa profesorowie przy niektórych przypadkach z zachodu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów