18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59
Zagadka
Siły federalne Niemiec 2016 październik|
Dzień jak każdy inny za wyjątkiem nowych nabytków do służby wojskowej niemieckiej armii . Żołnierze jak zwykle grafik ten sam pobudka organizowanie zbiórki posiłek ćwiczenia posiłek sen i tak dzień w dzień . Nowi przyszli mistrzowie niemieckich karabinów przyszli na śniadanie okazało się że na tym etapie ich służba się kończy, ponad 50 żołnierzy którzy okazali się sympatykami radykalnego islamu zostało wyrzuconych . Każdy kolejny kandydat będzie dokładniej sprawdzany.

Zagadka co tego dnia na śniadanie mieli w menu wojskowi ?

Ludzie to są czyste fakty... to mnie najbardziej przeraża oni już są wszędzie
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vatherland 2016-11-05, 18:22 10
Pewnie im wursty nie smakowały

Zgłoś
SamSobieBogiem 2016-11-05, 18:24 6
i tak dobrze, że ich wyrzucili. Mogli w ramach tolerancji usmażyć im jajecznicę, albo zrobić kanapki z serem.
Zgłoś
patryktos 2016-11-05, 18:40 52
Przesadziłeś z tym jednym przecinkiem...
Zgłoś
M................e 2016-11-05, 21:57 3
Ortodoksyjni żydzi też nie jedzą wieprzowiny. Osobiście mam uraz z dzieciństwa do tego typu mięsa poza tym uważam je za zbyt tłuste preferuje ryby i wołowine ale jak kto woli. Do wojska powinna być jedna dodatkowa ankieta (jakiego jesteś wyznania) Muzułmanie zamiast w kamasze powinni być deportowani
Zgłoś
J................3 2016-11-06, 1:07 1
Jakie to teraz proste...
A u nas kiedyś to wprost na chujach stawali, aby tylko nie iść do armii.
A najwięksi tchórze i pierdoły to nawet szli na studia...
No i teraz mamy taką "elitę intelektualną", kurwa mać...
Zgłoś
bleblebator1 2016-11-06, 9:52 2
@up
Bo generałów do wojska nie biorą
Zgłoś
nowynick 2016-11-07, 16:22 6
Jak terroryści zaczną tam mordować na ulicach to będzie strach po wojsko dzwonić, bo jeszcze zaczną pomagać nie tym co trzeba
Zgłoś
Dr0mg 2016-11-07, 19:21 1
a pierdolą jak potłuczeni, nie ma jak grochówa na kiełbasie z kotła!
Zgłoś
remi1982 2016-11-07, 19:44 1
bleblebator1 napisał/a:

@up
Bo generałów do wojska nie biorą

Każdy ciul się tak tłumaczy
Zgłoś
Polemon 2016-11-07, 20:26
Co cie przeraża? Będziem strzelać najwyżej i ginąć za jakieś turbo brednie.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2016-11-07, 20:38
Czyli przynajmniej dali pełną świadomi przeciw komu wojsko będzie użyte.
Zgłoś
Chlipcio 2016-11-07, 21:41
A jak się tak zastanowić, to chyba dobrze jak żołnierz wie za co walczy. Czy dzisiaj w Niemczech wie za co ? Za tolerancje ? Za pokój ? Przecież to śmieszne. Ja tam bym się za pokój zabić nie dał. W sensie za pokój dla "swoich" czemu nie. Niestety islamiści mają tą przewagę że tam każdy ma solidną i prawdziwą motywacje żeby nas białych niewiernych pozabijać i nawet nie mrugnąć. A jak sie teraz u nas wojsko szkoli, widać nawet w Polsce. Pierwszy strzelać nie możesz, nawet jak do Ciebie walą. Musisz pytać o zgodę. Obawiam się że sam odsiew muslimów z armi to za mało ...
Zgłoś
macck0 2016-11-07, 22:39
...........,,,,,,,,,, masz kilka przecinków i kropek bo nie da się tego
Zgłoś
Zenonaniema 2016-11-08, 0:16
Ja tam rozumiem z tego, że do dziś dupa cie piecze, bo wurst jest git, a audi też łykne, oby nie bite
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem