Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myszkamiki chodz sie ruchac
W koncu to Hitler był w porządku a naród niemiecki wszystkiemu winien, tak? Co za bezmózgie tępaki...
Ja pierdole, szwabów nienawidzą a powołują się na Hitlera, że porządek by zrobił... No tak... z nami prawie mu się udało...
W koncu to Hitler był w porządku a naród niemiecki wszystkiemu winien, tak? Co za bezmózgie tępaki...
Czytać ze zrozumieniem nie umiesz? Nikt tam się nie powołuje na Hitlera. Babka mówi o tym ciapaku przemawiającym jak o Hitlerze. Obejrzyj raz jeszcze
Szczerze mowiąc, to aż nie wiem, co mam Ci napisać, bo Twoje wypowiedzi są tak chaotyczne jak rozmieszczenie włosów na jajach... chcesz czymś zabłysnąć, a właściwie sama nie wiesz czym. Lepiej się w ogóle nie odzywaj. Twoje nudne i bezsensowne pierdolenie nic tu nie da, bo każdy ma w dupie Twoje zdanie, a poza tym, jesteś kobietą i jak sama zauważyłaś, według użytkowników tego portalu nie powinnaś wychodzić z kuchni Nie pasuje Ci sadistic i zasady, jakie tu panują, a własciwie ich brak ? Masz tysiące, miliony innych stron w necie, nie musisz tu wchodzić.
Żeby nie odbiegać od normy, to... Maść na ból dupy 3x dziennie i Ci przejdzie
@ Myszka Miki
Szczerze mowiąc, to aż nie wiem, co mam Ci napisać, bo Twoje wypowiedzi są tak chaotyczne jak rozmieszczenie włosów na jajach... chcesz czymś zabłysnąć, a właściwie sama nie wiesz czym. Lepiej się w ogóle nie odzywaj, bo Twoje nudne i bezsensowne pierdolenie nic tu nie da, bo każdy ma w dupie Twoje zdanie, a poza tym jesteś kobietą i jak sama zauważyłaś, według użytkowników tego portalu nie powinnaś wychodzić z kuchni Nie pasuje Ci sadistic i zasady, jakie tu panują, a własciwie ich brak ? Masz tysiące, miliony innych stron w necie, nie musisz tu wchodzić.
Żeby nie odbiegać od normy, to... Maść na ból dupy 3x dziennie i Ci przejdzie
wchodzę tu tylko by podyskutować z plebsem
pozdro
Mysz_Kamiki , zamknij paszcze dziecko , sprytny inaczej gimbus .
Reakcja tej kobiety jak najbardziej wzorowa , szkoda tylko ze ona jako jedyna zareagowala w taki wlasnie sposob . Niemiaszki powoli otwieraja oczy , ale moim zdaniem jest juz za puzno . Ciapate gowno zalalo ten kraj , i zamiast dopasowac sie do kultury kraju w ktorym jest sie gosciem , dopasowywuja ten kraj pod siebie . Na dno ciagnie ich poprawnosc polityczna i wszedobylska w miedzy czasie juz chorobliwa tolerancja , a tutaj nie ma juz miejsca na te dwie rzeczy . Si vis pacem, para bellum .
gościu, weź zamilcz na zawsze
Taki los będzie niemieckich, francuskich, angielskich rodzin. ciapaci już ich zdominowali a słabeusze typu @ Myszka Miki, róznego lewactwa i obroncy multikultu doprowadzili do upadku własnego narodu, kultury, tradycji o którą tysiące lat walczyli i pielęgnowali ich pradziadowie. przetrwać tysiąc lat a upaść w erze rozkwitu cywilizacyjnego i być wypartym przez średniowiecze (islam)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów