Jak w tytule.. jedna odważna babeczka z Frankfurtu wkurwiła się i powiedziała co myśli. Oglądajcie i uczcie się, bo te chuje są coraz bliżej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda baby,bo więcej poparcia miała by na sadisticu niż w jej własnym kraju...
Mysz_Kamiki , zamknij paszcze dziecko , sprytny inaczej gimbus .
Reakcja tej kobiety jak najbardziej wzorowa , szkoda tylko ze ona jako jedyna zareagowala w taki wlasnie sposob . Niemiaszki powoli otwieraja oczy , ale moim zdaniem jest juz za puzno . Ciapate gowno zalalo ten kraj , i zamiast dopasowac sie do kultury kraju w ktorym jest sie gosciem , dopasowywuja ten kraj pod siebie . Na dno ciagnie ich poprawnosc polityczna i wszedobylska w miedzy czasie juz chorobliwa tolerancja , a tutaj nie ma juz miejsca na te dwie rzeczy . Si vis pacem, para bellum .
Reakcja tej kobiety jak najbardziej wzorowa , szkoda tylko ze ona jako jedyna zareagowala w taki wlasnie sposob . Niemiaszki powoli otwieraja oczy , ale moim zdaniem jest juz za puzno . Ciapate gowno zalalo ten kraj , i zamiast dopasowac sie do kultury kraju w ktorym jest sie gosciem , dopasowywuja ten kraj pod siebie . Na dno ciagnie ich poprawnosc polityczna i wszedobylska w miedzy czasie juz chorobliwa tolerancja , a tutaj nie ma juz miejsca na te dwie rzeczy . Si vis pacem, para bellum .
Ale z drugiej strony nie ma drugiego oprócz Niemiec który w przeszłości poradził sobie z tak licznym przeciwnikiem we własnym kraju więc mają szansę
Swoją drogą ci wszyscy emeryci którzy byli w hitlerjugend i coś im z tej ideologii zostało powinni chwytać za broń i robić porządek. Dużo życia im nie zostało niejednego żyda mają na sumieniu... A dziadki tych co przeszli na islam to im powinni robić islamskie "zabójstwo honorowe"
Swoją drogą ci wszyscy emeryci którzy byli w hitlerjugend i coś im z tej ideologii zostało powinni chwytać za broń i robić porządek. Dużo życia im nie zostało niejednego żyda mają na sumieniu... A dziadki tych co przeszli na islam to im powinni robić islamskie "zabójstwo honorowe"
przynajmniej policja nie aresztowała jej jak w UK
Hitler jak to widzi ile kozojebów ma w kraju to się w grobie przewraca.
Dobrze im tak. Po latach się zemściła na nich ta ich 'aryjskość'. Mam nadzieję, że Turcy niedługo zaczną zamykać niemców w gettach.
kurwa juz myslalem ze bede na sadisticu.. wczoraj tez we Frankfurcie jedna pijana niemka siedziala na przystanku i cisnela po muslimach stojacych obok, i mowila ostro ze w dupie ma ich multikulti i bedzie powtoreczka z II WS.. a moglem kurwa nagrywac..
sauerps napisał/a:
wypowiedz się jeszcze raz jak już amfetamina przestanie działać
Wolno Tomku w swoim domku.
Czyż nie?
prawica - zachwyca - amfetaminy nie próbowałem - ponoć pytong odmawia posłuszeństwa
a ja nadal nie jestem w stanie skumać Waszej nienawiści "przedmonitorowej" haha - większość z Was to pierdolone buractwo. Rozumiem - jesteście imigrantami w Wielkiej Brytanii - plucie na muzułmanów przedewszystkim ale wpajanie nienawiści dla pierdolonej gimbusiarni? To chyba nie jest do końca dobry pomysł... Zresztą - co ja pierdolę, w Polsce teraz jest modne hejtowanie wszystkiego co popadnie. Mentalność Polaka to jest skrajna głupota zmieszana z głupotą(!). Przepraszam, że Was obrażam - jednak niektórzy potraktują to jako komplement.
Pozdrawiam
Jeszcze podziękujecie Żydom jak wam kopsną kilka zeta za zapierdalanie w polu - Polacy się do tego nadają. ELO!
babsko nabuzowane nienawiścią przedmonitorową, wytyka innym nienawiść przedmonitorową. nie wierzę :_D
Druga strona komentarzy, czyli nikt kurwa nie przeczyta, ale chuj tam wypowiem się.
Jebie mnie co kto ma na głowie i jakie książki czyta czy co tam wiesza sobie na ścianie. W dupie mam pedalskie happeningi czy inne procesje. Nie o to chodzi w życiu żeby się ciskać o kolory i inne preferencje... do czasu. Zdarza się, że ktoś mi nasra na głowę, ale jeszcze w życiu nie pozwoliłem sobie gówna przyklepać, a mam wrażenie, że o to właśnie chodzi tej Pani.
Baba jest Niemką i żyje w Niemczech i jakimś cudem wyszła z kuchni i chciała na spokojnie spędzić te chwile wolności, ale jak zobaczyła, że w jej mieście zaczęło się nawoływanie do nienawiści to stwierdziła, że musi się temu przeciwstawić. Mało tego że do nienawiści to jeszcze muzułmańska brać. To poczuła że nie dość, że srają na nią biorąc zasiłki, na które jej mąż ciężko pracuje, to jeszcze przyklepują jej to gówno takimi wystąpieniami. W jej własnym kraju. Wkurwiła się baba i postawiła się. Szacuneczek jej za to.
Jebie mnie co kto ma na głowie i jakie książki czyta czy co tam wiesza sobie na ścianie. W dupie mam pedalskie happeningi czy inne procesje. Nie o to chodzi w życiu żeby się ciskać o kolory i inne preferencje... do czasu. Zdarza się, że ktoś mi nasra na głowę, ale jeszcze w życiu nie pozwoliłem sobie gówna przyklepać, a mam wrażenie, że o to właśnie chodzi tej Pani.
Baba jest Niemką i żyje w Niemczech i jakimś cudem wyszła z kuchni i chciała na spokojnie spędzić te chwile wolności, ale jak zobaczyła, że w jej mieście zaczęło się nawoływanie do nienawiści to stwierdziła, że musi się temu przeciwstawić. Mało tego że do nienawiści to jeszcze muzułmańska brać. To poczuła że nie dość, że srają na nią biorąc zasiłki, na które jej mąż ciężko pracuje, to jeszcze przyklepują jej to gówno takimi wystąpieniami. W jej własnym kraju. Wkurwiła się baba i postawiła się. Szacuneczek jej za to.
A ja tam uważam że w działaniach Hitlera było dużo dobrego
spokojnie, na 100% zostaną wyrżnięci, a jak nie, to wyrżną nas i też nikt płakał nie będzie
niby sadistic w mniemaniu większości użytkowników = niemiecka baba to chuj + baba nie w kuchni to już przegięcie pały. A tu niemiecki babsztyl drze mordę na facetów i nie macie bólu dupy? Gdzie wasze zasady drodzy? Załóżcie te swoje rurki i wypierdalać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów