18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mentorstajl 2013-06-02, 9:43 3
Szkoda baby,bo więcej poparcia miała by na sadisticu niż w jej własnym kraju...
Zgłoś
Tco 2013-06-02, 9:51 4
Mysz_Kamiki , zamknij paszcze dziecko , sprytny inaczej gimbus .

Reakcja tej kobiety jak najbardziej wzorowa , szkoda tylko ze ona jako jedyna zareagowala w taki wlasnie sposob . Niemiaszki powoli otwieraja oczy , ale moim zdaniem jest juz za puzno . Ciapate gowno zalalo ten kraj , i zamiast dopasowac sie do kultury kraju w ktorym jest sie gosciem , dopasowywuja ten kraj pod siebie . Na dno ciagnie ich poprawnosc polityczna i wszedobylska w miedzy czasie juz chorobliwa tolerancja , a tutaj nie ma juz miejsca na te dwie rzeczy . Si vis pacem, para bellum .
Zgłoś
artur_sz13 2013-06-02, 9:55 1
Ale z drugiej strony nie ma drugiego oprócz Niemiec który w przeszłości poradził sobie z tak licznym przeciwnikiem we własnym kraju więc mają szansę

Swoją drogą ci wszyscy emeryci którzy byli w hitlerjugend i coś im z tej ideologii zostało powinni chwytać za broń i robić porządek. Dużo życia im nie zostało niejednego żyda mają na sumieniu... A dziadki tych co przeszli na islam to im powinni robić islamskie "zabójstwo honorowe"
Zgłoś
N................c 2013-06-02, 10:05
przynajmniej policja nie aresztowała jej jak w UK
Zgłoś
S................e 2013-06-02, 10:19
Hitler jak to widzi ile kozojebów ma w kraju to się w grobie przewraca.
Zgłoś
ellsworth 2013-06-02, 10:21
Dobrze im tak. Po latach się zemściła na nich ta ich 'aryjskość'. Mam nadzieję, że Turcy niedługo zaczną zamykać niemców w gettach.
Zgłoś
Simon2020 2013-06-02, 10:27 5
kurwa juz myslalem ze bede na sadisticu.. wczoraj tez we Frankfurcie jedna pijana niemka siedziala na przystanku i cisnela po muslimach stojacych obok, i mowila ostro ze w dupie ma ich multikulti i bedzie powtoreczka z II WS.. a moglem kurwa nagrywac..
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-06-02, 10:37
sauerps napisał/a:

wypowiedz się jeszcze raz jak już amfetamina przestanie działać

Wolno Tomku w swoim domku.

Czyż nie?

prawica - zachwyca - amfetaminy nie próbowałem - ponoć pytong odmawia posłuszeństwa

a ja nadal nie jestem w stanie skumać Waszej nienawiści "przedmonitorowej" haha - większość z Was to pierdolone buractwo. Rozumiem - jesteście imigrantami w Wielkiej Brytanii - plucie na muzułmanów przedewszystkim ale wpajanie nienawiści dla pierdolonej gimbusiarni? To chyba nie jest do końca dobry pomysł... Zresztą - co ja pierdolę, w Polsce teraz jest modne hejtowanie wszystkiego co popadnie. Mentalność Polaka to jest skrajna głupota zmieszana z głupotą(!). Przepraszam, że Was obrażam - jednak niektórzy potraktują to jako komplement.

Pozdrawiam

Jeszcze podziękujecie Żydom jak wam kopsną kilka zeta za zapierdalanie w polu - Polacy się do tego nadają. ELO!
Zgłoś
Irdo38 2013-06-02, 10:42
Gdyby Hitler żył to ciapatych by już na świecie nie było
Zgłoś
smyndryl 2013-06-02, 10:54
Który to Frankfurt?
Zgłoś
larrisa 2013-06-02, 10:55 5
babsko nabuzowane nienawiścią przedmonitorową, wytyka innym nienawiść przedmonitorową. nie wierzę :_D
Zgłoś
Suub 2013-06-02, 10:57 18
Druga strona komentarzy, czyli nikt kurwa nie przeczyta, ale chuj tam wypowiem się.

Jebie mnie co kto ma na głowie i jakie książki czyta czy co tam wiesza sobie na ścianie. W dupie mam pedalskie happeningi czy inne procesje. Nie o to chodzi w życiu żeby się ciskać o kolory i inne preferencje... do czasu. Zdarza się, że ktoś mi nasra na głowę, ale jeszcze w życiu nie pozwoliłem sobie gówna przyklepać, a mam wrażenie, że o to właśnie chodzi tej Pani.

Baba jest Niemką i żyje w Niemczech i jakimś cudem wyszła z kuchni i chciała na spokojnie spędzić te chwile wolności, ale jak zobaczyła, że w jej mieście zaczęło się nawoływanie do nienawiści to stwierdziła, że musi się temu przeciwstawić. Mało tego że do nienawiści to jeszcze muzułmańska brać. To poczuła że nie dość, że srają na nią biorąc zasiłki, na które jej mąż ciężko pracuje, to jeszcze przyklepują jej to gówno takimi wystąpieniami. W jej własnym kraju. Wkurwiła się baba i postawiła się. Szacuneczek jej za to.
Zgłoś
A................i 2013-06-02, 11:03 4
A ja tam uważam że w działaniach Hitlera było dużo dobrego
Zgłoś
B................r 2013-06-02, 11:10
spokojnie, na 100% zostaną wyrżnięci, a jak nie, to wyrżną nas i też nikt płakał nie będzie
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-06-02, 11:11
niby sadistic w mniemaniu większości użytkowników = niemiecka baba to chuj + baba nie w kuchni to już przegięcie pały. A tu niemiecki babsztyl drze mordę na facetów i nie macie bólu dupy? Gdzie wasze zasady drodzy? Załóżcie te swoje rurki i wypierdalać...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem