Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówie chujowo, elo
Dla kobiety oczywiście brawa, ale dobrze tak frajerom niemieckim, którzy robią z Polski dojną krowę. Jeszcze zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
ta niemka to zwykły plebs którego wyparł tańszy zamiennik - polityka. Jak jesteście na tyle ograniczeni by nie pojąć najprostszych zasad na rynku to chuj wam w dupę. Macie ból dupy bo jesteście nieudacznikami
tut mir leid xDDDDDDDD - pierdolnięta
a ALLAHUW AKBARUW do mogiły
I opanuj interpunkcje, bo piszesz jakbyś miała sraczkę umysłową i w związku z tym nie wiem o czym do mnie mówisz.
zmień pampers bo masz pełno hehehehe
@ myszkamiki
zmień pampers bo masz pełno hehehehe
troche mi wstyd, że próbuję dyskutować z bulbazaurem ale niech będzie - weź kurwa posprzątaj w pokoju pierdolony gimbusie
Większość ludzi hejtujących murzynów, muzułmanów nigdy na oczy nie widziało(mówię o ludziach z "wypierdowa małego") ale opinia na sadolu jest najprawdziwsza i najlepsza... A wklejanie takich obrazków z boczkiem na koranie jest przejawem skrajnego debilizmu. W Polsce wg mnie czyli NIE mieszkańca Warszawy - zbiorowiska niedowartościwanego plebsu ciężko spotkać ww. Jednak największy ból dupy mają pedały w rurkach buahuahua.
ta niemka to zwykły plebs którego wyparł tańszy zamiennik - polityka. Jak jesteście na tyle ograniczeni by nie pojąć najprostszych zasad na rynku to chuj wam w dupę. Macie ból dupy bo jesteście nieudacznikami
wypowiedz się jeszcze raz jak już amfetamina przestanie działać
Większość ludzi hejtujących murzynów, muzułmanów nigdy na oczy nie widziało(mówię o ludziach z "wypierdowa małego")
Widzę że wiesz co mówisz po swoim przykładzie , ale nie masz racji bo zdecydowana większość Polaków na emigracji za chlebem w UE jest właśnie z pierdziszewa i wypierdowa małego .
en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Vogel
Kurde cwel zasrany
To miała być film a wychodzi że to życie...
Większość ludzi hejtujących murzynów, muzułmanów nigdy na oczy nie widziało(mówię o ludziach z "wypierdowa małego") ale opinia na sadolu jest najprawdziwsza i najlepsza... A wklejanie takich obrazków z boczkiem na koranie jest przejawem skrajnego debilizmu. W Polsce wg mnie czyli NIE mieszkańca Warszawy - zbiorowiska niedowartościwanego plebsu ciężko spotkać ww. Jednak największy ból dupy mają pedały w rurkach buahuahua.
stosuj krem na ból dupy, najlepiej 3 x dziennie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów