📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w jego świecie to śmierć była by lepszym życiem
Aż mi kamień z serca spadł jak zobaczyłam, że żyje.
słyszałem, że w chinach kiedyś była tradycja, że po porodzie dziecko z łożyskiem zostawiali bez opoeki po porodzie na trzy dni. jak przeżyło to oznaczało, że będzie silne i warto je dalej chodować. Ci tutaj może chcą .... a chuj z nimi.
Już dawno podejrzewałem że oni nie rozmnażają się jak biali i oto mamy na to dowód.
Za milion lat odkryją kąpanie dziecka i odcinanie pępowiny.
Chuj mnie boli i półtora zęba
phrontch napisał/a:
Takich rzeczy to nawet nie robią w Brazyllii. Afryka, i wszystko jasne
Popraw składnię, bo po oczy bolą.
Takich rzeczy, to nawet w Brazylii nie robią.
A ja się zawsze zastanawiałem jak to się może tak mnożyć przy tej biedzie, głodzie i smrodzie. A to są kurwa sadzonki jak saibamany z dragon balla.
To jest częsta praktyka w Afryce aby zakopywać noworodki.
Już dokładnie nie pamiętam o chuj w tym chodziło ale jakiś reportaż o tym leciał kiedyś w natgeo czy innym discovery, że tak robią ci debile z IQ małpy bo coś tam czary i/lub dziecko jakieś ułomne/chore więc się pozbywają problemu.
Chuj zresztą wie bo ciężko zagłębić się w ich upośledzone umysły.
Najlepsze co murzynów w Afryce spotkało to jak biały ich brał na niewolnika do stanów bo teraz mają lepiej w usa niż biali a w Afryce żyją tak samo jak żyli sto, dwieście, trzysta (...) tysiąc (...) dwa tysiące (...) 3 tysiące lat temu.
Już dokładnie nie pamiętam o chuj w tym chodziło ale jakiś reportaż o tym leciał kiedyś w natgeo czy innym discovery, że tak robią ci debile z IQ małpy bo coś tam czary i/lub dziecko jakieś ułomne/chore więc się pozbywają problemu.
Chuj zresztą wie bo ciężko zagłębić się w ich upośledzone umysły.
Najlepsze co murzynów w Afryce spotkało to jak biały ich brał na niewolnika do stanów bo teraz mają lepiej w usa niż biali a w Afryce żyją tak samo jak żyli sto, dwieście, trzysta (...) tysiąc (...) dwa tysiące (...) 3 tysiące lat temu.
Może po prostu wyrosło z ziemi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów