BongMan
-Dan Brown to żaden autorytet, to koles ktory pisze ksiazki o potomku jezusa, pozdrawiam.
-Albert Einstein byl niewatpliwie geniuszem i rzeczywiscie tu nie mam zadnego argumentu.Chociaz w sumie, byl zydem, ktorych w sumie teraz lud PiSu aka tu jest polska uzywa jako sterujących naszym rządem!
-Napoleon to oszalały megaloman, dokladnie tak jak hilter w furii i chcwiwosci poslal miliony ludzi w blota Rosji, gdzie wojska umieraly na mroz i choroby jak pionki.Zajebisty autorytet.
-Chinskie przyslowie?Kurwa, to kraj absolutnie komunistyczny i wcale nie watpie ze tak NIEMOZLIWE staje sie tam MOZLIWE.
Ok, jak już tak gloryfikujesz postacie i ich sentencje to moze bys dodał, ze henry ford wspieral ruchy nacjonalistyczne w stanach, a wrecz faszystowskie(tez nie moglem uwierzyc)
-Dan Brown to żaden autorytet, to koles ktory pisze ksiazki o potomku jezusa, pozdrawiam.
-Albert Einstein byl niewatpliwie geniuszem i rzeczywiscie tu nie mam zadnego argumentu.Chociaz w sumie, byl zydem, ktorych w sumie teraz lud PiSu aka tu jest polska uzywa jako sterujących naszym rządem!
-Napoleon to oszalały megaloman, dokladnie tak jak hilter w furii i chcwiwosci poslal miliony ludzi w blota Rosji, gdzie wojska umieraly na mroz i choroby jak pionki.Zajebisty autorytet.
-Chinskie przyslowie?Kurwa, to kraj absolutnie komunistyczny i wcale nie watpie ze tak NIEMOZLIWE staje sie tam MOZLIWE.
Od końca.
Większość Chińskich przysłów jest bardzo stara, część pochodzi z czasów kiedy komunizm nie istniał.
Może. Ale był (podobnie jak Hitler) strategicznym geniuszem. Popatrz na to co osiągnął, a nie jak to osiągnął. Środki nie są ważne dopóki prowadzą do celu, historię piszą zwycięzcy.
Dlaczego łączysz Einsteina i obecną sytuację polityczną Polski?
Einstein był wielkim naukowcem i tyle.
Autorytet to pojęcie względne. Dan Brown może być autorytetem ponieważ odniósł ogromny sukces. Nieważne jak.
Co z tego że Ford wspierał ruchy faszystowskie? Jego Ford Motor Company ma już ponad 109 lat i wciąż nieźle sobie radzi.
Wszystko świetnie tyle, że przyczepię się do Hitlera. Był świetnym politykiem ale strategiem to on był z dupy i do dupy. Gdyby nie Hitler to możliwe, że my jak i połowa świata mówiłaby po niemiecku. Jeśli lubisz to poczytaj o geniuszach takich jak Manstein, Guderian, Rommel, Rundstedt itd. Pozdrawiam
@Coliber
Wszystko świetnie tyle, że przyczepię się do Hitlera. Był świetnym politykiem ale strategiem to on był z dupy i do dupy. Gdyby nie Hitler to możliwe, że my jak i połowa świata mówiłaby po niemiecku. Jeśli lubisz to poczytaj o geniuszach takich jak Manstein, Guderian, Rommel, Rundstedt itd. Pozdrawiam
Pojęcie strateg nie odnosi się wyłącznie do wojskowości.
Również pozdrawiam.
Dobrze, chciałbym żeby mój dziadek znowu żył. Czy Dan Brown może fizycznie przywrócić go do życia?
Co Ty pierdolisz?