📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak zobaczyłem ten lisi ryj na końcu to miałem ochotę mu zajebać, ale nie mam 5stów na kupno nowego...
@Pener
Zapewne jakby było z dżarkiem to byście razem hejtowali z BongMan-em
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zapewne jakby było z dżarkiem to byście razem hejtowali z BongMan-em
Cytat:
Słońce Peru ma inne zdanie.
No i żeś zepsuł niespodziankę...
Ciekawe co w tym gronie robi Dan Brown, czy ten pan coś wielkiego osiągnął ?? Odkrył coś ?? Grunt to dobrze dobrać odpowiednie osoby.
Po pierwsze chodziło o dobranie odpowiednich cytatów, nie osób. Po drugie nie wiem czy Dan Brown osiągnął coś wielkiego, ale raczej osiągnął więcej niż hejter Kapral Poproszek
jak zrobicie zoom na oczy to zobaczycie wielkiego kutasa Merkel
www.facebook.com/hipknowshop
A wiecie że Ford był nazistą i ubóstwiał Hitlera?
Cytat:
Henry Ford, twórca jednej z najsłynniejszych marek samochodów, był zagorzałym antysemitą i przyjacielem Hitlera. Jego koncern Ford Motor Company finansował w latach 20. nazistowską partię NSDAP, o czym milczano przez lata, aby nie zepsuć wizerunku marki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów