📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akurat to że żrą gówno to każdy wie.
Czym popił ?
~T3RMINATOR napisał/a:
Akurat to że żrą gówno to każdy wie.
Jesteś jednym z nich masz 100% pewność
McQurwa napisał/a:
Przecież k***a każdy o tym wie że ciapaci używają butelki z wodą a nie papier toaletowy
Jak się używa tego kibla? Co ta spłuczka tak wysoko?
A tam pierdolicie o ciapakach, jak widać dobry humor nie zna granic i religii
Chuj. Ciapaty mańkut!
McQurwa napisał/a:
Przecież kurwa każdy o tym wie że ciapaci używają butelki z wodą a nie papier toaletowy
ale to akurat jest gwarancja czyściejszej dupy niz po papierze.
Po pierwsze to przedni żart więc salut!! ! I nacja czy karnacja nic tu nie zmienia, bo to nie polityczne sensacje. \
Bo i tak jej nie używają. Tą zieloną rurką na kucaka myją dupę, po sraniu. TAK nie jest dezynfekowana,nie myją rąk ani przed ani po, dupe myją wszystkie chłopy czyszcząc dupę i tykając rurkę, nigdy nie myta, obrzydlistwo (na szczęscie wiem z opowiadań pracowników, nie z naocznych oserwancji). Byłem w ich krainie, widziałem te kible jak szczałem (pisuar wspólny, szczochy stoją, też obrzydliwość), na szczęscie w częci dla dyrektorów i zagranicznych gości, była Europejska zwykła toaleta. Ale generalnie są obrzydliwi, z wielu względów.
luxpiotr napisał/a:
Jak się używa tego kibla? Co ta spłuczka tak wysoko?
Bo i tak jej nie używają. Tą zieloną rurką na kucaka myją dupę, po sraniu. TAK nie jest dezynfekowana,nie myją rąk ani przed ani po, dupe myją wszystkie chłopy czyszcząc dupę i tykając rurkę, nigdy nie myta, obrzydlistwo (na szczęscie wiem z opowiadań pracowników, nie z naocznych oserwancji). Byłem w ich krainie, widziałem te kible jak szczałem (pisuar wspólny, szczochy stoją, też obrzydliwość), na szczęscie w częci dla dyrektorów i zagranicznych gości, była Europejska zwykła toaleta. Ale generalnie są obrzydliwi, z wielu względów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów