Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twój nick mówi sam za siebie. Dałem mu piwo bo mnie też bawi ten ,,potwór" z silnikiem 1.6 co jest śmiechem na sali, bo ja taki silnik to mam w moim pierdoFiacie który mi służy za woła roboczego, bo tanio.
Co do Twojego napędu na tył, jeżdżę jednośladem który też ma napęd na tył, waży 180 kilogramów ma 110 KM i nie ma bocznych kółek Tego większość nie ogarnie nawet na parkingu w środku lata. Więc daruj sobie generalizowanie bo nie znasz ani jednej z tych osób które piwo do komentarza podstawiły, a co za tym idzie gówno masz a nie argument żeby pieprzyć takie głupoty Pozdrawiam.
A do prawdziwych fanów marki BMW mam szacunek bo znam kilku chłopaków którzy mają na to zajawkę, tylko tam idzie ładowanie ton hajsu, szlifowanie umiejętności przekładki silników i tak dalej. Dlatego ,,fan" BMW który ma silniczek 1.6 to coś jak ,,dawca" na skuterze, chciałby ale go nie stać...
Pośmiej się ze swojej głupoty lepiej. Ja miałem przez kilka lat samochód z silnikiem 0,9. Nie jest to żaden powód do wstydu, no może dla kogoś kto próbuje nadrabiać braki tego co ma pod własną maską tym co ma pod maską samochodu. Innego wytłumaczenia nie ma. Samochód to taki sam przedmiot jak każdy inny. Z równym powodzeniem i mógłbyś się śmiać z kogoś, kto ma 800 watowy czajnik. Prawda, że absurdalne?
Z równym powodzeniem i mógłbyś się śmiać z kogoś, kto ma 800 watowy czajnik.
800 watowy czajnik
Pośmiej się ze swojej głupoty lepiej. Ja miałem przez kilka lat samochód z silnikiem 0,9. Nie jest to żaden powód do wstydu, no może dla kogoś kto próbuje nadrabiać braki tego co ma pod własną maską tym co ma pod maską samochodu. Innego wytłumaczenia nie ma. Samochód to taki sam przedmiot jak każdy inny. Z równym powodzeniem i mógłbyś się śmiać z kogoś, kto ma 800 watowy czajnik. Prawda, że absurdalne?
Nie rozumiesz w ogóle o co chodzi, pleciesz bzdury i nie potrzebnie masz swąd sromu.
naj na na na na ło oooo.... i ta piosenka pokazuje mentalność posiadaczy bmw zwłaszcza tych od 2005r w dół
wiesior muszę ci przyznać rację, 1.6 w BMW to jak minimum 2.0 w innym aucie, oto dowód co potrafią robić 316tką prawilne chłopaki:
Jedyne co mogę przyznać Tobie jest to, że tytuł filmiku i muzyka w nim zawarta pasuje do marki pojazdu.
MudPie, nie wiem czemu Cię to tak bawi, 1.6 do lekkiej E30 daje radę. W zależności od wersji mogły robić pierwszą setkę nawet w 10.1 sekundy, wynik może nie jest imponujący, ale i tak taka 316 byłaby szybsza niż każdy Passat B5 1.9 tdi z mocą poniżej 130KM (można porównać dane techniczne) - to tak dla porównania. Poza tym wielu z tych, co postawili Ci piwo zabiłoby się nawet i 316 z napędem na tył gdyby tylko spadł pierwszy śnieg. RWD jest nie dla idiotów, trzeba ogarniać jazdę samochodem w ogóle. Wielu prześmiewców BMW czy tylnego napędu nie wiedziałoby co zrobić, gdyby ich dupa zaczęła wyprzedzać na zakręcie.
Trochę smutne to, co piszesz. Ja też mam 1.6 pod maską przy 113km i pierwszą setkę mam w niecałe 8 sekund.
Tyle w temacie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów