18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nieoceniona pomoc MOPS
petru23 • 2013-11-29, 9:14
Gmina Police wspomaga potrzebujących również poprzez dostarczenia opału biedniejszym, coby w cieple żyli. Nieocenioną pomoc gminy doświadczyła Pani Stefania prosząc o drwa na opał. Otrzymała zapas na kilka zim. Poniżej materiał

Zgłoś
szuleq 2013-11-29, 12:38
Przepraszam za moje miasto.......... i tak lepsze niz sosnowiec
Zgłoś
mcjakubson 2013-11-29, 15:04
czekam na zdjecia z zawalonego dzwigu
Zgłoś
SalvaCzoko 2013-11-29, 15:09
Cytat:

urzędas który wydał na to zlecenie powinien wypie**olić z urzędu na zbity j***ny ryj. Wiecie ile kasy poszło się j***ć z naszych podatków na tą imprezę?

Chuj ci w dupsko ty mendo społeczna. Ja wolę by kasa szła na takie szopki niżeli na to co siedzi na wiejskiej.
Co do tego drewna, siekierą to by się nawet Pudzian zajebał, tutaj trzeba kogoś z piłą spalinową i tyle... Pewno jest też mokre w chuj, ale to inna bajka. Takim też się da palić.
Znaleźć kolesia co pociuka to (byle by nie na godziny bo się będzie opierdalał) i po sprawie.
Zgłoś
Skyperian 2013-11-29, 15:11
Wyjebane w treść materiału ale no kurwa TVN żydo-komunistyczny na sadisticu ? Wiedz że coś się dzieje.
Zgłoś
q................5 2013-11-29, 15:11
Porąbać? Wy jesteście porąbani. Najpierw to trzeba pociąć. I to nie jakąś piłą z marketu. A tak walnięte na glebę to nawet nikt za kasę by nie chciał ciąć, szkoda piły.
Zgłoś
cynku 2013-11-29, 15:14 3
w Krakowie babci wyrzucili na podjazd wywrotke gazu ziemnego kazali pokwitowac i odjechali. Cwaniaki pewnie nic nie przywieźli tylko tak powiedzieli a sami zabrali tak naprawde i sprzedali na czarnym rynku.
Zgłoś
Dr.Kafar 2013-11-29, 15:18 5
Moje miasto... Już nie raz pisałem pod tym artykułem. Napiszę jeszcze raz: nie dość, że za darmochę, to jeszcze narzeka. Zabrać i niech marznie.
Zgłoś
koziol93 2013-11-29, 15:31
Nie jedna rodzina dała by sobie dupy ogolić aby dostac dyle m3 drewna a ta jeszcze wymyśla i do tv poszła.. Jak ja bym był w jej sytuacji to bym nożem do masła te drzewo porąbałł aby tylko ciepło w dupę było...
Zgłoś
castagir 2013-11-29, 15:39 8
Ja pierdole. Nie dość, że za friko dostała tyle drewna, które kosztuje w chuj mamony to jeszcze źle, że nie pocięte. Niech kurwa synalek przyjedzie albo wnuczuś, dla którego rencina idzie co 10-tego i niech rąbie, a nie jeszcze wycyganiła darmowe cięcie w tartaku.
Tu stara dostaje za friko, a ja czy wiele milionów normalnych ludzi buli po zimie grube setki, żeby jakoś nie zamarznąć.

U mnie w mieście to samo się dzieje. Gawiedź taka jak ta babka podostaje przed zimą węgiel do ogrzania tych nor. Zanim spadnie pierwszy śnieg wielu z tych pasożytów już sprzedaje to i przepija hajs. Wiem, bo wujek co ma w mieście chatę wolnostojącą co roku kupuję od tych meneli po taniości opał. Tak właśnie wygląda pomoc MOPSu...

PS: Liberalne państwo, nie opiekuńcze koryto dla wszelkiej maści ciapactwa, nierobów i polityków.
Zgłoś
q................5 2013-11-29, 15:56 2
A skąd wiesz w jakiej jest sytuacji, czy ma rodzinę, ile ma lat, na co jest chora, czy jest mobilna?
Ja już widzę jak przecinasz te kloce, już to mam przed oczami...
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-11-29, 15:56 2
kurwa ja chcę zobaczyć jak ktoś z was rozpierdala takiego kloca siekierą. Czy wy czasami myślicie co piszecie czy to was przerasta ?
Zgłoś
Jungl3 2013-11-29, 16:18
Kurde taki parkiet a ona oddala ...

Z kazdym dniem wzrasta liczba osob ktore moga pocalowac mnie w dupe...
Zgłoś
q................5 2013-11-29, 16:35
@ Stefan - przerasta wyraźnie. I możecie mi obciąć jaja jeśli ktoś takie drewno w takie postaci sobie zamawia jako opałowe. A to pieprzenie o socjalu już mnie nudzi.
Zgłoś
Maślanek 2013-11-29, 16:37
Przecież babka która dostała to drewno była stara, rozumiem że koledzy gimbusy z postów wyżej pocięliby to plastikowym nożykiem, ale ona nie była w stanie tego zrobić. Dlatego morda w dupę i zacznijcie patrzeć na wszystko dodatkowo myśląc, a nie wyzywając wszystkich od lewaków, pierdolone niedorajdy życiowe.
Zgłoś
niepowtarzalny 2013-11-29, 16:39
urzednik sadol, dobrze ze jej tej chalupki przez przypadek nie wyburzyli podczas rozladunku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów