Gmina Police wspomaga potrzebujących również poprzez dostarczenia opału biedniejszym, coby w cieple żyli. Nieocenioną pomoc gminy doświadczyła Pani Stefania prosząc o drwa na opał. Otrzymała zapas na kilka zim. Poniżej materiał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
czekam na zdjecia z zawalonego dzwigu
Cytat:
urzędas który wydał na to zlecenie powinien wypie**olić z urzędu na zbity j***ny ryj. Wiecie ile kasy poszło się j***ć z naszych podatków na tą imprezę?
Chuj ci w dupsko ty mendo społeczna. Ja wolę by kasa szła na takie szopki niżeli na to co siedzi na wiejskiej.
Co do tego drewna, siekierą to by się nawet Pudzian zajebał, tutaj trzeba kogoś z piłą spalinową i tyle... Pewno jest też mokre w chuj, ale to inna bajka. Takim też się da palić.
Znaleźć kolesia co pociuka to (byle by nie na godziny bo się będzie opierdalał) i po sprawie.
Wyjebane w treść materiału ale no kurwa TVN żydo-komunistyczny na sadisticu ? Wiedz że coś się dzieje.
Porąbać? Wy jesteście porąbani. Najpierw to trzeba pociąć. I to nie jakąś piłą z marketu. A tak walnięte na glebę to nawet nikt za kasę by nie chciał ciąć, szkoda piły.
w Krakowie babci wyrzucili na podjazd wywrotke gazu ziemnego kazali pokwitowac i odjechali. Cwaniaki pewnie nic nie przywieźli tylko tak powiedzieli a sami zabrali tak naprawde i sprzedali na czarnym rynku.
Moje miasto... Już nie raz pisałem pod tym artykułem. Napiszę jeszcze raz: nie dość, że za darmochę, to jeszcze narzeka. Zabrać i niech marznie.
Nie jedna rodzina dała by sobie dupy ogolić aby dostac dyle m3 drewna a ta jeszcze wymyśla i do tv poszła.. Jak ja bym był w jej sytuacji to bym nożem do masła te drzewo porąbałł aby tylko ciepło w dupę było...
Ja pierdole. Nie dość, że za friko dostała tyle drewna, które kosztuje w chuj mamony to jeszcze źle, że nie pocięte. Niech kurwa synalek przyjedzie albo wnuczuś, dla którego rencina idzie co 10-tego i niech rąbie, a nie jeszcze wycyganiła darmowe cięcie w tartaku.
Tu stara dostaje za friko, a ja czy wiele milionów normalnych ludzi buli po zimie grube setki, żeby jakoś nie zamarznąć.
U mnie w mieście to samo się dzieje. Gawiedź taka jak ta babka podostaje przed zimą węgiel do ogrzania tych nor. Zanim spadnie pierwszy śnieg wielu z tych pasożytów już sprzedaje to i przepija hajs. Wiem, bo wujek co ma w mieście chatę wolnostojącą co roku kupuję od tych meneli po taniości opał. Tak właśnie wygląda pomoc MOPSu...
PS: Liberalne państwo, nie opiekuńcze koryto dla wszelkiej maści ciapactwa, nierobów i polityków.
Tu stara dostaje za friko, a ja czy wiele milionów normalnych ludzi buli po zimie grube setki, żeby jakoś nie zamarznąć.
U mnie w mieście to samo się dzieje. Gawiedź taka jak ta babka podostaje przed zimą węgiel do ogrzania tych nor. Zanim spadnie pierwszy śnieg wielu z tych pasożytów już sprzedaje to i przepija hajs. Wiem, bo wujek co ma w mieście chatę wolnostojącą co roku kupuję od tych meneli po taniości opał. Tak właśnie wygląda pomoc MOPSu...
PS: Liberalne państwo, nie opiekuńcze koryto dla wszelkiej maści ciapactwa, nierobów i polityków.
A skąd wiesz w jakiej jest sytuacji, czy ma rodzinę, ile ma lat, na co jest chora, czy jest mobilna?
Ja już widzę jak przecinasz te kloce, już to mam przed oczami...
Ja już widzę jak przecinasz te kloce, już to mam przed oczami...
kurwa ja chcę zobaczyć jak ktoś z was rozpierdala takiego kloca siekierą. Czy wy czasami myślicie co piszecie czy to was przerasta ?
Kurde taki parkiet a ona oddala ...
Przecież babka która dostała to drewno była stara, rozumiem że koledzy gimbusy z postów wyżej pocięliby to plastikowym nożykiem, ale ona nie była w stanie tego zrobić. Dlatego morda w dupę i zacznijcie patrzeć na wszystko dodatkowo myśląc, a nie wyzywając wszystkich od lewaków, pierdolone niedorajdy życiowe.
urzednik sadol, dobrze ze jej tej chalupki przez przypadek nie wyburzyli podczas rozladunku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów