"Mowicie, ze nie dam rady?! To lepiej sie dobrze przypatrzcie.."
"Mowicie, ze nie dam rady?! To lepiej sie dobrze przypatrzcie.."
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pozdrawiam
a teraz prośba do was, rozdmuchajcie ten film po całym internecie co nie jest trudne a gość zapewne stanie się bardzo znany i dostanie jeszcze więcej siły do tego co robi
pozdrawiam
Dokladnie, takie osoby jak Kamil trzeba wspierac z calych sil. Sa ludzie ktorzy zasluguja na wiecej niz maja, czlowiek walczy o swoje marzenia przy prawie zerowej pomocy panstwa ,a jego poczynania oglada garstka osob ( 20-30 wyswietlen na filmik), a sa tez ludzie ktorzy sobie popstrykaja w jakies glupie gierki popluja do mikrofonu i maja kilka/kilkanascie milionow subow za frajer. Szacunek dla Ciebie Kamil
W ogóle to Sadistic, a nie portal wzajemnej adoracji (kwejk).
Sądząc po jakże artystycznym tatuażu na twarzy śmiem wątpić w jego świętość i w to, że to nie on szukał zaczepki tamtego wieczoru. Jednak jeżeli to nie z jego winy, to szacunek za postawę.
Nawet jeśli szukał zaczepki to nie atakuje się w piętnastu na jednego
Widać że typek kategorii: inwalida umysłowy typu Trybson z Warsaw Shore.
o ile wiekszosc komentarzy po mnie splywa/zdarzylem przywyknac, to ten do mnie ukul (na tyle aby Tu zalozyc konto %))
jezeli oceniasz kogos po wygladzie to raczej Trybsona szukaj... ale w lustrze
dzieki za mile slowa (nie spodziewalem sie ze w ogole jakies tu przeczytam
zdr
kamil szadkowski
Sądząc po jakże artystycznym tatuażu na twarzy śmiem wątpić w jego świętość i w to, że to nie on szukał zaczepki tamtego wieczoru. Jednak jeżeli to nie z jego winy, to szacunek za postawę.
na pewnym forum krótko opisał tamte zdarzenie, że jednak nie był taki święty i w rozumieniu niektórych osób spotkało go to co miało spotkać...
na pewnym forum krótko opisał tamte zdarzenie, że jednak nie był taki święty i w rozumieniu niektórych osób spotkało go to co miało spotkać...
a kto bedac mlodym i glupim jest swiety ?
mozesz podac zrodlo tych rewelacji ?
Zwykły człowiek leżałby już od maja 2005 roku pod ziemią.
Co do tych URBAN LEGENDS wypisywanych na poprzednich stronach to nie było "ruchania" żadnej dziewczyny gangstera. Pobity został za zaczepienie pewnej dziewczyny będącej w towarzystwie tych którzy go skatowali.
Swoje 3 grosze dorzucili też bramkarze SOHO, którzy wyrzucili Kamila z lokalu na pewny wpierdol.
Michał F. i Maciej J. do niedawna oglądani na KSW. Pierwszy uderzył go w twarz przy wyprowadzaniu, a drugi z uśmiechem na twarzy podawał chusteczki po wszystkim
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów