18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
Niepełnosprawny syn.
P................n • 2015-07-10, 19:27
Kumpel pracuje w serwisie rowerowym. A że jest sezon, to roboty dużo i często siedzi do późna. Ostatnio wpadam tam do niego na piwo dobrze po zmroku. Kumpel coś tam dłubie, popijamy, gadamy. Nagle coś mu tam nie przypasowało, a robił jakiegoś podstarzałego rzęcha, bierze młotek i jeb, jeb, coś tam próbuje "naprawić".
- Stary, jest przed dwunastą - mówię - ogarnij się, bo przyjdą sąsiedzi, albo na psy zadzwonią.
Ale kumplowi zależało widocznie na szybkiej naprawie, więc coś tam jeszcze "poprawia". I jak przepowiedziałem, tak się stało. Po paru minutach walenie do drzwi, w drzwiach sąsiad i dzielnicowy.
- Dobry, mamy tu zgłoszenie o zakłócanie ciszy... - zagaja policjant.
- Kurwa, dwunasta w nocy, a wy napierdalata, aż wszystko skacze, tak to był spokój, ale jak żeście się tu wprowadzili...
- Spokojnie. - Opanowuje sytuację gliniarz.
- Spokojnie! Gówniarze nie wiedzą, że ludzie chcą spać? Ja mam niepełnosprawnego syna, ledwie go uśpiłem i się obudził i płacze mi teraz. Dom kurwa na głowie, żona się drze, dzieciak się nie wyśpi...
Na co mój kumpel, gasząc typa jak kiepa o krawężnik:
- A co ten pański syn ma takiego ważnego jutro do roboty, że się musi wyspać?
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
greg143 2015-07-10, 20:11 107
Jak go uśpił to jak mógł się obudzić?
Zgłoś
kuba149 2015-07-10, 20:13 10
bardzo kurwa śmieszne, ciekawe co on by zrobił jakby miał niepełnosprawne dziecko, a jakiś debil by mu po nocach młotem napierdalał

spięcie dup za 3..2..1..
Zgłoś
Cyrk 2015-07-10, 20:33 2
Jak to co ma do roboty? O 6 rano musi dojebać udarem w zbrojenie ściany nośnej, żebyś się mógł wyspać...
Zgłoś
N................2 2015-07-10, 22:11
greg143 napisał/a:

racja po zastrzku się nie wstaje
Zgłoś
kamuha 2015-07-10, 22:12 36
ułomny debil wstawił posta o innym znajomym ułomnym niedojebie.
"A co mnie obchodzą inni?" - To jest wlaśnie postawa pospolitego robola, a najdziwniejsze jest to, że po pewnym czasie ten sam typ ma pretensje do innych o podobne rzeczy.
Zgłoś
h................o 2015-07-10, 23:32 7
Uśmiałem się serdecznie, bo uwielbiam wyśmiewanie kalek, niepełnosprawnych i innych downów. Zasłużone piwko
Zgłoś
Autystyczny 2015-07-10, 23:36 11
Kumpel pracuje w serwisie rowerowym. W bloku?
Zgłoś
dwroland 2015-07-10, 23:37 3
O skurwesyn. Zacny pojazd. Leci piwko bo nieźle się uśmiałem .
Zgłoś
haker2715 2015-07-11, 0:13 1
Jak to co ma do roboty? Razem z Maćkiem z Klanu daje koncert, w jednym zespole chłopaki grają.
Zgłoś
MIhau_ 2015-07-11, 0:19
Tak, tak 12 w nocy i z dzielnicowym przyszedł, a nie przyjechał patrol prewencji, doooobre bajki.
Zgłoś
mYOUsick 2015-07-11, 0:34 1
kuba149, Nie ma "jakby miał", a nie ma, więc gówno go to obchodzi. Standardowe oburzenie "jakbyś to ty albo twoje dzieci były chore" dopóty, dopóki tak nie jest to można się śmiać i obrażać do woli.
Zgłoś
IPeIPe 2015-07-11, 11:05
greg143 napisał/a:

Chciałeś błysnąć a zrobiłeś z siebie kretyna. W Twoim mniemaniu powinien zapewne napisać "uspałem"? A taki chuj - uśpić to poprawna forma
Zgłoś
C................n 2015-07-11, 13:28 2
Może i ma gówno do roboty ale niech ten śmieć sie zastosuje do zasad ciszy nocnej.
Zgłoś
KRZYSlU 2015-07-11, 22:47
Sam chyba jesteś niepełnosprawny skoro naprawiasz rowery zapewne nie skoczyłeś podstawówki i stąd ten ból
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem