📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
co to za g... albo nie, nie będę trolował bo nawet nie obejrzałem jak to robi 3/4 debili
to juz się przejadło na sadolu
żeby ten koles chociaż przeżył jeden procent z tego co opowiada to całkiem inna gadka by była.
Jebany bajkopisarz
żeby ten koles chociaż przeżył jeden procent z tego co opowiada to całkiem inna gadka by była.
Jebany bajkopisarz
Ogólnie dno i pięć błota stóp.
Ogólnie dno i pięć błota stóp.
I jeszcze sie to gówno dostaje na główną by mnie wkurwić, skurwysyny z tych "piwkujących".
up@ bo ci żyłka pęknie
ment200@ ja jestem starszy o wiele niż gimbaza i mnie też się podoba zależy od gustu a buraki i tak się będą pruły że gówno taki kraj tacy ludzie. Nie chcesz nie oglądaj to takie ciężkie? omiń, obejrzyj sobie jakiś filmik jak się animowane panny walą lub nowy teledysk 1direkszon i tyle.
ment200@ ja jestem starszy o wiele niż gimbaza i mnie też się podoba zależy od gustu a buraki i tak się będą pruły że gówno taki kraj tacy ludzie. Nie chcesz nie oglądaj to takie ciężkie? omiń, obejrzyj sobie jakiś filmik jak się animowane panny walą lub nowy teledysk 1direkszon i tyle.
wilnik77, skoro mi to polecasz to pewnie w tym gustujesz. Jakie animowane panny są najlepsze?
Co to za kretyn z wąsem? Oczy podkrążone jakby go dnem od butelki lali.
henrykoski myślisz że jak ktoś posądza tego imbecyla o brak humoru i poziom poniżej dna to jest z gimbazy. Nie jestem z gimbazy a mimo to uważam to za wielki syf i marnotrawstwo czasu.
dojebał po całości
Nie oglądałem innych wypocin tego typa,ale to jest zajebiste:)
Mam więcej lat niż gość który występuje w filmiku, śmieszą mnie czasem nawet suchary ale kurwa nadal tego humoru nie łapę. Gość jest inteligentny na tyle, żeby wiedzieć że w internecie trzeba być debilem aby ktoś cię oglądał. A jego filmiki krążą po necie z tytułem : "Patrz jaki debil [i tutaj link do filmiku]" Od dawna gość nie zbiera więcej niż 100 piw na głównej, po jakiego go wstawiacie? Takie to kurna sadystyczne?
Uprzedzając teksty o ból dupy, to mam gdzieś co myślicie. To moje zdanie i sorki jeśli nie potrafię się zniżyć do poziomu poniżej zera jeśli chodzi o skalę zabawności. Już bardziej zabawne jest wyskoczenie z okna ze śpiewem na ustach "i believe i can fly"
Uprzedzając teksty o ból dupy, to mam gdzieś co myślicie. To moje zdanie i sorki jeśli nie potrafię się zniżyć do poziomu poniżej zera jeśli chodzi o skalę zabawności. Już bardziej zabawne jest wyskoczenie z okna ze śpiewem na ustach "i believe i can fly"
Znowu ten nieśmieszny wąsacz. Zróbcie z nim jakiś zbiorczy czy coś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów