Małpy skaczą niedościgłe
Małpy skaczą niedościgłe
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa jak widzę te jebane czarne samice w szale...ja kurwa ja tego nie rozumiem.. taki kurwa zwierzęcy temperament... To straszne jest jak to wpadnie w szał to powinno się odrazu odstrzelić.. dobrze wszyscy wiedzą, że jak to gówno wpadnie w szał to nie zapanujesz nad tym.. silne to kurestwo i nieokiełznane. Wyjebać strzała z jakiegoś obrzyna w tępy łeb.i tyle. Nienawidzę czarnego ścierwa zachowującego się w ten sposób. Nie jestem żadnym rasistą. Pracowałem parę lat w Szkocji, w Aberdeen. Stosunkowo niewiele tam czarnych w porównaniu do reszty UK Ale spokojnie. Pracowałem z paroma ziomkami czarnymi z Portugalii, z pochodzenia Wyspy Zielonego Przylądka (Cabo Verde) i zajebisci ludzie. Pracowalismy w rzeźni. Tam ich 4 było, koledzy z Lizbony . Co jakiś czas jakiś meczyk z nimi i ich ziomkami w "pedalską" piłeczkę. Super ludzie, weseli, nawet żarty o murzynach z dystansem traktowali. Witając się bczesto mówiłe - Yo Nygga! - i zero kurwa jakiegoś pierdolenia o rasizmie. Piona zbita i w odp. - Yo! 'sup my Black bro'? ... No jak powiedziałem, reszta na odstrzał.
To cygan jesteś ze cię małpy ze swoimi myliły?
Ludzie jak wszyscy. Tylko wychować i zabrać argument rasizmu.
W tym zoo rozdzali broń. Trzeba wniosek o większą ilość.
Tam broni nie rozdają ani nie pozwalają na jej kupowanie - tam praworządni obywatele jeśli chcą to sobie ją kupują i broń palna jest policzalna w sztukach nikt jej na wagę nie nabywa i nie zbywa więc nie mówmy ILOŚĆ.
To cygan jesteś ze cię małpy ze swoimi myliły?
Tak.
Przed kilkudziesięciu laty para amerykańskich naukowców próbowała wychować małpę. Eksperyment nie powiódł się.
Skąd te czarne gówna mają hajs na takie samochody?
Hmmm
Czarne gówna
pracuja w przeciwienstwie do ciebie nierobie. I nie g a ludzie.
Kurwa jak widzę te jebane czarne samice w szale...ja kurwa ja tego nie rozumiem.. taki kurwa zwierzęcy temperament... To straszne jest jak to wpadnie w szał to powinno się odrazu odstrzelić.. dobrze wszyscy wiedzą, że jak to gówno wpadnie w szał to nie zapanujesz nad tym.. silne to kurestwo i nieokiełznane. Wyjebać strzała z jakiegoś obrzyna w tępy łeb.i tyle. Nienawidzę czarnego ścierwa zachowującego się w ten sposób. Nie jestem żadnym rasistą. Pracowałem parę lat w Szkocji, w Aberdeen. Stosunkowo niewiele tam czarnych w porównaniu do reszty UK Ale spokojnie. Pracowałem z paroma ziomkami czarnymi z Portugalii, z pochodzenia Wyspy Zielonego Przylądka (Cabo Verde) i zajebisci ludzie. Pracowalismy w rzeźni. Tam ich 4 było, koledzy z Lizbony . Co jakiś czas jakiś meczyk z nimi i ich ziomkami w "pedalską" piłeczkę. Super ludzie, weseli, nawet żarty o murzynach z dystansem traktowali. Witając się bczesto mówiłe - Yo Nygga! - i zero kurwa jakiegoś pierdolenia o rasizmie. Piona zbita i w odp. - Yo! 'sup my Black bro'? ... No jak powiedziałem, reszta na odstrzał.
Nie ma to tamto... odjebać wszystkich bez wyjątków
pracuja w przeciwienstwie do ciebie nierobie. I nie g a ludzie.
sprzedaż prochów to nie praca!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów