W Rosji miało miejsce nieporozumienie dwóch jegomości w centrum handlowym. Wywiązała się szarpanina i wkroczyła ochrona. Finał w 1:17. Zachęcam przed tym do obstawiania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przegrałem. Obstawiłem Brodacza bo Biała Czapeczka z początku pizdowaty był. Browar!
O skuarwesyn jaki roundhose kick! Miszcz!
Walka ustawiona w chuj. Wszyscy obstawili drwaloseksualnego a biały suchotnik udawał, że jest pizdą, żeby na niego nie stawiać!
Rosja to stan umysłu. Nie chcesz kupić pralki to sprzedawca chce ci wpierdolić.
Walka ustawiona w chuj. Wszyscy obstawili drwaloseksualnego a biały suchotnik udawał, że jest pizdą, żeby na niego nie stawiać!
Rosja to stan umysłu. Nie chcesz kupić pralki to sprzedawca chce ci wpierdolić.
Jebie fejkiem. Początkowy dialog jest lepiej udźwiękowiony niż niejeden polski film
Każdy kto da za to piwo jest debilem. Przecież to z miejsca widać, że jest ustawione, a pod ubraniami mają mikrofony
@upy
fejk czy nie fejk, ustawione czy nie to kop był prawdziwy i bolał naprawdę.
fejk czy nie fejk, ustawione czy nie to kop był prawdziwy i bolał naprawdę.
Biała czapka zachował się naprawdę dobrze, tamten się rzucał strasznie szarpał, pare płaskich wyprowadził, a czapeczka wyczekał moment i zgasił kiepa jednym strzałem i to w jakim stylu fejk czy nie mało istotne, ale warto czasem się zastanowić do kogo wyciągamy łapy i czy warto
welder72 jak dla ciebie wzór faceta to rozemocjonowany dzikus, który połowę energii traci na machanie rękami w powietrzu i całkowicie spuszcza rozum w kiblu a nie typ, który na spokojnie analizuje sytuację by w odpowiednim momencie zaatakować i skończyć walkę zanim na dobre się zacznie (jeżeli nie uda się jej uniknąć w ogóle), to tylko ci pogratulować. Nie wspominając już o tym, że tylko debil pcha się do walki "o nic".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów