📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy ten samuraj na drugim planie. Idzie nie wie o co chodzi ale ludzie krzyczą to dobywa chyba kij bejsbolowy i Fack you !!
Pantaran napisał/a:
Najlepszy ten samuraj na drugim planie. Idzie nie wie o co chodzi ale ludzie krzyczą to dobywa chyba kij bejsbolowy i Fack you !!
na końcu powiedział, że przeprasza bo myślał, że tamten uderzył loszkę.
To jest wolność. Możesz robić z siebie idiotę, bez konsekwencji.
Wydaj mi się, że akcja rozgrywa się na osiedlu, na którym mieszka Marik1234
Troche mi żal amerykanów, że mają taki ubogi język, choćby przy przeklinaniu.
Przypomniał mi się dowcip, jak zorganizowano międzynarodowy konkurs w przeklinaniu, trzeba było napierdalać jak najdłużej, ale bez powtórzeń.
Wchodzi na scenę Niemiec: Szajse, fafluchte itp 1 minuta.
Amerykanin: Fak ju, moter fucker, sanabal bicz itp. 1.5 minuty.
Wchodzi Polak: Kurwa jego mać pierdolona, do chuja pana naszego, jebane kurestwo, niech to chuj... po 10 minutach komisja go powstrzymuje:
- człowieku, wygrałeś, wystarczy, nie musisz więcej
- ale jak to wygrałem?? ja jeszcze nie zacząłem, jebnąłem się w mały palec u nogi, gdy wchodziłem na scenę...
Przypomniał mi się dowcip, jak zorganizowano międzynarodowy konkurs w przeklinaniu, trzeba było napierdalać jak najdłużej, ale bez powtórzeń.
Wchodzi na scenę Niemiec: Szajse, fafluchte itp 1 minuta.
Amerykanin: Fak ju, moter fucker, sanabal bicz itp. 1.5 minuty.
Wchodzi Polak: Kurwa jego mać pierdolona, do chuja pana naszego, jebane kurestwo, niech to chuj... po 10 minutach komisja go powstrzymuje:
- człowieku, wygrałeś, wystarczy, nie musisz więcej
- ale jak to wygrałem?? ja jeszcze nie zacząłem, jebnąłem się w mały palec u nogi, gdy wchodziłem na scenę...
Postępowanie reklamacyjne z producentem Calgonu w sprawie wyjebanego bębna.
kurwa, a my narzekamy na sytuację w Polsce xd przez chwilę myślałem, że ustawka
Kurwa że ta żuciała czymś w ich samochód ta o dzieciach .... Zjawia się gwiazda baseballa i zaczyna że mają wszyscy wsiadać do samochodów bo im wpierodli ....dziadek sytułacje wyjaśnia z niedoszłym mścicielem. I to jest zdrowe amerykańskie społeczeństwo .....
8 children - 3 are mine.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów