Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten młody pan pójdzie do pierdla czy dostanie jakąś inną karę , a mógł ich też zabić przypadkiem...
na dodatek nie umie biegać ... psy prawie nigdy nie potrafią biegać - a jakoś go złapano, może ktoś pomógł .
Cóż.
Jeleń bojowy.
rycerzując za jakąś kobietą, którą jakiś noname z ulicy nazwał bicz albo bić
ten młody pan pójdzie do pierdla czy dostanie jakąś inną karę , a mógł ich też zabić przypadkiem...
na dodatek nie umie biegać ... psy prawie nigdy nie potrafią biegać - a jakoś go złapano, może ktoś pomógł .
Cóż.
Jeleń bojowy.
A ostatecznie pewnie ta kobieta sobie zasłużyła
Cóż.
Jeleń bojowy.
nie zauważyłeś że gliny miały kaski i rowery co ? głupi ciulu.
To juz chyba było, ten typ zmarł z tego co pamiętam.
Który? Ten co na koniec się przytula do laski w różowym?
To juz chyba było, ten typ zmarł z tego co pamiętam.
Ktoś ma jakies obszerniejsze info na temat tego filmiku?
Który? Ten co na koniec się przytula do laski w różowym?
To nie ten. Inny wzór koszuli i do tego ogolony.
Ale też bym chciał dostać źródło filmiku.
Reszta ekipy typka, przeprosiła za burka. Akcja lata temu przed akademikiem.
Przepis na zamknięcie wolności bohatera, raz tylko typowi puszką po piwie w ryj, jak sadził się o fajkę z pretensjami i z łapami.
Reszta ekipy typka, przeprosiła za burka. Akcja lata temu przed akademikiem.
Czy tylko. Ja posiadam, problem, z przeczytaniem tego czegoś, ze. Zrozumieniem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów