Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bedną osobę dziabnął w trakcie tego jak z kazdej strony mu wypierdalają klapsa to by mial sie łatwiej wybronic że to w samoobronie ale on tam kilka osób zaczął napierdalać tym kozikiem więc słabo widze jego obronę
ja widzę ze stary atakuje tylko tych co jego atakują. ja tam go rozumiem, probowali go utopić bili zaczal sie bronić.
[ Dodano 2024-12-06, 11:28 ]
pojedz np w cieple kraje, to zrozumiesz. Rafy, jeżowce, opadłę na dno gałęzie. Tutaj, skoro snurkował, może też wolał się zabezpieczyć.
ja kiedyś jak bylem nad rzeka gdzies kolo zywca widziałem jak wynosza z wody dziecko z rozjebaną nogą o butelkę w rzece. od tamtej chwili wchodze tylo w butach do wody.
Jak bedną osobę dziabnął w trakcie tego jak z kazdej strony mu wypierdalają klapsa to by mial sie łatwiej wybronic że to w samoobronie ale on tam kilka osób zaczął napierdalać tym kozikiem więc słabo widze jego obronę
Tak samo to widzę. Wydaje się, że w pewnym momencie jak już nie był atakowany, to wyprowadził kolejny cios, choć nie widać tego dokładnie. Nie można też powiedzieć, że do samego końca nie czuł się osaczony, bo nawet po tym jak ten pierwszy dostał kosę, to nadal jest atakowany. W sumie ciężka bardzo sprawa do oceny. Nie zazdroszczę sędziemu.
Dobrze, że jest nagranie.
Mam nadzieję, że go uniewinnią.
Całym serduchem za Miu.
Niestety. Typ dostał za to 20 lat, ot sprawiedliwość burgerowa.
Plus całego zajścia jest taki że jeden z agresywnych oskarków zdechł.
cbsnews.com/minnesota/news/nicolae-miu-apple-river-sentencing/
Kosę zajebał to się te pedalskie scierwa uciszyły. Ale typ z mordy jakiś dziwny.
Komandos, z komanda foki
[ Dodano 2024-12-06, 15:06 ]
Aletam są sami biali, więc skąd wzmianka o "tym gatunku"?
Jest co najmniej jedna 🐒
Obiektywnie patrząc to gość został zaatakowany.
Widocznie liczyli że jest 21 wiek i takie rzeczy już się nie dzieją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów