📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż, prowokujace kurwy musza sie kiedyś nauczyć pokory, co prawda najczęściej wystarczy wpierdol, ale cóż. Tak poza tym to klasyczek. Każdy cwaniak, a jak cos sie stało to zostawili kolege z dziurą w brzuchu samemu sobie, niby jeden murzyn, a ekipa cala murzyńska
edit. ach, nie zauważyłem wcześniej, ale nawet baba sie nauczyla, ze cipa nie daje jej nietykalnosci:>
edit. ach, nie zauważyłem wcześniej, ale nawet baba sie nauczyla, ze cipa nie daje jej nietykalnosci:>
Obejrzałem raz, za chuja nic nie zrozumiałem.
Obejrzałem drugi, gość coś dziwnie tę prawą rękę trzyma przy kieszeni.
Obejrzałem trzeci, widać nóż i moment dźgnięcia.
Dopiero potem zerknąłem do spoilera.
Zdrówka
Obejrzałem drugi, gość coś dziwnie tę prawą rękę trzyma przy kieszeni.
Obejrzałem trzeci, widać nóż i moment dźgnięcia.
Dopiero potem zerknąłem do spoilera.
Zdrówka
W zakolu rzeki, stado hałaśliwych pawianów osaczyło niemłodego samca goryla. Korzystając ze swej przewagi liczebnej i przekonania o wynikającej stąd bezkarności, wydają typowe dla tego gatunku okrzyki podniecenia i co rusz doskakują do obcego popychając, szarpiąc i podgryzając go z każdej strony.
Samiec goryla wydaje się bezradny wobec przeważającej liczby przeciwników, ale tylko do czasu. Gdy młody samiec pawiana rozpoczyna frontalny atak - usiłując popisać się przed samicami w nadziei na późniejszą kopulację - goryl zadaje błyskawiczny i niespodziewany cios. Stado pawianów traci swój rezon i błyskawicznie rozpierzcha się na wszystkie strony, wydając odgłosy przerażenia i paniki.
Czytała Krystyna.
Samiec goryla wydaje się bezradny wobec przeważającej liczby przeciwników, ale tylko do czasu. Gdy młody samiec pawiana rozpoczyna frontalny atak - usiłując popisać się przed samicami w nadziei na późniejszą kopulację - goryl zadaje błyskawiczny i niespodziewany cios. Stado pawianów traci swój rezon i błyskawicznie rozpierzcha się na wszystkie strony, wydając odgłosy przerażenia i paniki.
Czytała Krystyna.
Kosę zajebał to się te pedalskie scierwa uciszyły. Ale typ z mordy jakiś dziwny.
Dobrze, że jest nagranie.
Mam nadzieję, że go uniewinnią.
Mam nadzieję, że go uniewinnią.
Jak bedną osobę dziabnął w trakcie tego jak z kazdej strony mu wypierdalają klapsa to by mial sie łatwiej wybronic że to w samoobronie ale on tam kilka osób zaczął napierdalać tym kozikiem więc słabo widze jego obronę
smc napisał/a:
Nie ufam nikomu, kto wchodzi w sandałach do wody.
pojedz np w cieple kraje, to zrozumiesz. Rafy, jeżowce, opadłę na dno gałęzie. Tutaj, skoro snurkował, może też wolał się zabezpieczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów