Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz nauczyciel jest dla uczniów. To on musi ich szanować, tolerować, nie może na nich nakrzyczeć, nie może ich wyrzucić ze szkoły... to powoduje że nie ma przesiewu i nawet jednostki patologiczne kończą szkoły.
Efekty już widać bo jak mam w robocie szkolić nowych pracowników z roczników ur. po 91roku to wiem że na 95% będe miał doczynienia z idiotami z przerośniętym ego.
Zatrudniają takich debili jak pani magister i wysrywaja rzesze następnych pseudo intelektualistów.
I jeszcze te pogróżki że ugodzono dobre imię uczelni. Jakie dobre imię może mieć taka uczelnia. Przecież to jest drukarnia dyplomów a nie uczelnia.
Kiedyś nauczyciel był bogiem. Czy zły, czy dobry, czy sprawiedliwy czy niesprawiedliwy. Kto niepotrafił się podporządkować zostawał wyrzucony ze szkoły i kończył w hilwie a potem w najmniej płatnych pracach. I na tym polegał przesiew.
Teraz nauczyciel jest dla uczniów. To on musi ich szanować, tolerować, nie może na nich nakrzyczeć, nie może ich wyrzucić ze szkoły... to powoduje że nie ma przesiewu i nawet jednostki patologiczne kończą szkoły.
Efekty już widać bo jak mam w robocie szkolić nowych pracowników z roczników ur. po 91roku to wiem że na 95% będe miał doczynienia z idiotami z przerośniętym ego.
Kiedyś nauczyciel miał autorytet i był szanowany dzięki swojej wiedzy. Dziś nauczycielami zostają najwięksi idioci którzy są zbyt głupi żeby dostać pracę w prywatnej firmie. Dlatego zatrudniają się w oświacie bo żaden normalny człowiek nie będzie pracował w takich warunkach za takie grosze
Mgr Tak??
Nazbierało się pewnie i nie wytrzymała. Czasy są jakie są, każdemu w jakimś stopniu siadają na beret. Z resztą ludzie są różni. Miałem kiedyś zajęcia z angielskiego z nieco starszą kobietą. Żartowaliśmy, wszyscy haha - hihi, ona też, aż wtem spoważniała i zaczęła się spinać, jakby ten śmiech był z jej powodu. Nigdy nie wiadomo, co ludziom strzeli do łba, naprawdę. Ludzie na tych zdalnych też bywają roszczeniowi i zadufani, mają problemy z rozumieniem prostych informacji. Muszą się zawsze 10 razy dopytać o jakieś pierdoły. Stare chłopy na magisterce, a pytania do gościa w stylu: "a pytania mamy przepisywać z monitora na kartkę czy tylko odpowiadać?". Kurwa, jeden chuj, ludzie nie potrafią myśleć samodzielnie. Jak masz mało czasu na napisanie, to postaw tylko numer pytania i wal odpowiedź. No idioci. Dziękuję za uwagę.
Czyli te czasy tylko jej dotknęły według ciebie?? Morze to ona w chuja leciała z nimi ?? i w końcu się wkurwili i ja dojechali??
Fakt jest taki ze czy to w przedszkolu czy na magisterce "Nauczycielowi" Wydaje się ze ma racje i chuj bo to on uczy a ty kurwa nie przerywaj
Nikt jej nie przerywał a dalej darła pizdę zbiorowa skarga na ta kurwe oraz na Rektora
Staram się wprowadzać intuicyjne podejście do ucznia, biorąc pod uwagę tempo pracy z uczniem, cel jaki ma zostać osiągnięty i cechy charakterologiczne danej osoby.
Swoje tłumaczenia zawsze wykonuję rzetelnie i z pasją.
Posiadam inteligencję emocjonalną umożliwiającą rozpoznawanie potrzeb innych osób i efektywny mentoring.
Tak wygląda poziom państwowych studiów. Chyba na każdym wydziale jest ze dwóch lub trzech niezrównoważonych pojebów emocjonalnalnych którzy nie wiadomo dlaczego "nauczają" a bardziej podbijają swoje ego znęcając się na studentach. Teraz gdy studentów jest mniej na uczelniach (bo do woja nie ciągną) to takie kwiatki uczelnię bolą, wcześniej to była zwykła brecha ze studenciaka, mogłeś sobie zgłaszać gdzie chcesz studentów było w opór.
Ale to ma tylko uczelnia w nazwiq
To nauczyciel powinien wywoływać uczniów do głosu a jak chcą sami coś powiedzieć to grzecznie prosić o udzielenie głosu tak samo jak na lekcji. Jak cwaniak chce podważać choojowy system to niech idzie do tatusia albo do rady szkoły a nie atakuje nic nie winną nauczycielke.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów