📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To chyba jakaś rodzina z Kononowiczem.
nic nie widziałem nic nie słyszałem
absolutnie nie proszę mi dać podwyżki bo mi się należy absolutnie
było się szczepić na covida? to teraz macie wolność
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
To już się wkurwić nie można? Wszyscy od razu urażeni, ja pierdole
Tu widać dokładny pokaz w jaki sposób można zmanipulować.
Wkurwiali ją wcześniej, później ktoś z grupy uspokoił emocję uznał że to wykorzysta i jeb Wyjebana Brawo za przebiegłość
Wkurwiali ją wcześniej, później ktoś z grupy uspokoił emocję uznał że to wykorzysta i jeb Wyjebana Brawo za przebiegłość
Jak zwykle filmik od połowy i gowno wiadomo
To tak jak tutaj w sumie… napisać że coś było i dostać za to warna bo się nie podlinkowało - ale jak coś podlinkować skoro to usunęli ?
Dawno chuja nie miała i afera bez przesady, sam bym zajebał tych wszystkich debili co kurwa są najmądrzejsi tam gdzie nie trzeba. Studenci to kretyni, a po covidzie to już w ogóle wysyp totalnych imbecyli. Gdyby zamknął mordę to by było ok, albo zaproponował knage
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów