📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I przyjął to na klatę i ma z tym luz.
nigdy nie szukaj dokumentów podczas kontroli policyjnej w usa, no chyba że jesteś biały
Co za debile z tych policjantów. Nie wiedzą co to jest ołowica? Po takiej dawce facet będzie miał problemy ze zdrowiem
U nas PO by wcielilo tego kierowce do partii i bylby meczennikiem politycznym. TS w uniijewropejskiej nakazalby wyplacic 100miliardow pln natychmiast do niemiec (w imie ochrony demokracji).
panie władzo samochód mi się popsuł ale nic się nie dzieje możecie jechać, muszę tylko zajrzeć od spodu i go naprawić.
Dziwi mnie znajac metody policji w USA, ze faktycznie ludzie nie majacy nic powaznego na sumieniu, nie mowie o braku ubezpieczenia czy innego dokumentu, nawet bedac pod wplywem, ze decyduja sie na walke z uzbrojonymi policjantam o blahostke.
Widać że trafił w lepsze miejsce. Wygląda jakby wylądował gdzieś na plaży i miał wyjebane na wszystko.
blacov napisał/a:
Dziwi mnie znajac metody policji w USA, ze faktycznie ludzie nie majacy nic powaznego na sumieniu, nie mowie o braku ubezpieczenia czy innego dokumentu, nawet bedac pod wplywem, ze decyduja sie na walke z uzbrojonymi policjantam o blahostke.
mnie nie, bo nie od dziś wiadomo że amerykanie to totalni debile
od razu przypomniała mi się jakoś piosenka Frankie Goes to Hollywood i słowa Relax don't do it ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów