Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki k🤬a kierowca? Lewactwo jak zwykle nie ptrafi zweryfikować tego co widzi.
Wp🤬l dostał od tamtejszego widza, który ocenił sytuację i wydał wyrok jak to w zdrowym społeczeńctwie przystało.
Wp🤬l dostał od tamtejszego widza, który ocenił sytuację i wydał wyrok jak to w zdrowym społeczeńctwie przystało.
I to na koniec "Nokaucik"
Nie czepiają się phrontch'a, każdy wie że on skrzywdzony

DzidaZawodnik napisał/a:
Jaki k🤬a kierowca? Lewactwo jak zwykle nie ptrafi zweryfikować tego co widzi.
Nie czepiają się phrontch'a, każdy wie że on skrzywdzony

tam na końcu już uprzejmi śniadzy koledzy opiekują się jednośladem pieniacza

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie