Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wymuskany frajer myślał sobie że najebie typa bo mniejszy i bardziej pijany niz on. Do równego sobie nawet pet by nie wystartował, tylko spuścił wzrok i zszedł z drogi. Oj obiło sie kilku takich nocnych napinaczy, obiło...
co ty brałeś ? ten wyższy nawet rąk nie używa to mały szukał draki xD i poskładał tego większego spokojnego xD
Wymuskany frajer myślał sobie że najebie typa bo mniejszy i bardziej pijany niz on. Do równego sobie nawet pet by nie wystartował, tylko spuścił wzrok i zszedł z drogi. Oj obiło sie kilku takich nocnych napinaczy, obiło...
ale jestes meski...
co ty brałeś ? ten wyższy nawet rąk nie używa to mały szukał draki xD i poskładał tego większego spokojnego xD
chuja wiesz, pewnie siedzisz tylko w piwnicy. Wyższy odwraca się za tamtym, który idzie dalej i nie reaguje, zamroczony alko, pewnie nawet nie zauważył ze wszedł w typa. Wyższy, słownie go prowokuje. Doskonale to widać.
ale jestes meski...
On tylko gra męskiego w sypialni ze swoim facetem
Uwielbiam takie komentarze o łbów co mnie na oczy nie widziały i nie znaja.
Dlaczego zakładacie że kazdy który pisze takie rzeczy jak ja musi byc ciota z przed kompa jak wy?
Dopuszczacie do siebie że możecie się mylić? nie macie nawet żadnych argumentów.
Ale ok , i tak was nie przekonam.
chuja wiesz, pewnie siedzisz tylko w piwnicy. Wyższy odwraca się za tamtym, który idzie dalej i nie reaguje, zamroczony alko, pewnie nawet nie zauważył ze wszedł w typa. Wyższy, słownie go prowokuje. Doskonale to widać.
no... ciekawe czemu wyzszy jest z przodu i nagle sie odwraca do pijusa pewnie pajeczy zmysl mu powiedzial ze za nim idzie pijany i moze sie do niego dojebac.
pozniej pijus sie zaczepia noga o wysokiego i go odpycha az w koncu nim rzuca... i lezacemu ktory nieogarnial przyjebal w pape.
alez zly ten "wymuskany frajer" ale zly!
Uwielbiam takie komentarze o łbów co mnie na oczy nie widziały i nie znaja.
Dlaczego zakładacie że kazdy który pisze takie rzeczy jak ja musi byc ciota z przed kompa jak wy?
Dopuszczacie do siebie że możecie się mylić? nie macie nawet żadnych argumentów.
Ale ok , i tak was nie przekonam.
jakbys byl taki jak myslisz to bys nie musial o tym pisac w necie czego to i ile razu nie robiles...
no chyba ze lubisz podkreslac swoja meskosc
nie nie widzialem cie i nic nie zakladam... ty mnie tez nie wiedziales ale zakladasz ze jestem ciota "z przed" kompa...
oj ty meski klamczuszku hipokryto franku kimono :
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów