18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
Nieprzyjemna sytuacja.
de_Sade • 2019-08-28, 11:18
Jeden na trzech... Widać czeczeńskie gangi dobrze się czują w Rosji.

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
traf 2019-08-28, 11:31 3
jeszcze jakiś Polak się tam znalazł 02:55 haha
Zgłoś
S................r 2019-08-28, 11:38 3
Ruscy mają osiem i pół tysiąca głowic atomowych, jedna w te czy wewte naprawdę im robi taką różnicę?
Zgłoś
Policeman 2019-08-28, 11:38 108
@up a tam, nie masz racji. W Rosji masz koło 30% muzułmanów, masz Kadyrowa i innych podobnych jemu, których boi się sam Putin, w armii rosyjskiej co drugi to jakiś czeczen, czukcz, uzbek czy inne takie. Moskwa opanowana jest przez meczety, "rdzenne" ruski przechodzą na islam, gangi czeczeńskie praktycznie opanowują przedmieścia. Takie szczurki jak ten z filmu bity przez innego szczurka, nic nie może zrobić. Nawet gdyby się postawił, to go jutro 10 takich weźmie na kosy. czeczeńcy w większości za nic mają prawo, bo nie uważają się za obywateli żadnego państwa, przeważnie mało szacunku do życia. Taki to zabije, a po 10 minutach nie będzie już nawet o tym myślał, zero refleksji. Oni nie zasługują na statusy uchodźców w żadnym państwie, bo w każdym przewodzą w gangach, gwałtach, kradzieżach, porwaniach, zabójstwach. Nawet nasz ukochany czeczeniec mamun kapison miszcz tsa, jak się okazało też był zamieszany w jakiś cyrki z autami, poza tym zarzuty napaści [na policjanta?], nie wiem na ile to była prawda, ale przecież sprawa się toczy. Mieszkałem na grochowie i gocławku przez długi czas, ostatnio jak odwiedzam rodzinę to siedzą takie czelabińskie mluny, sztosztony, czeczeńcy, chuj wie co oni robią, ja na urlopie, środa, godzina 12, a ci siedzą w tych swoich bazarowych kolekcjach armaniaka i guciniego i piją jakieś piwka, coś tam pierdolą [jak to można pierdolić przy niskim iq "a suka blać, srać, chlać!"] i wiecie, za dnia luz, ale weź puść kobietę na miasto czy córkę, syna w nocy. Strach.

W Rosji to już się przelewa, niedawno był filmik jak podczas jakiejś bójki, włączył się czeczen i ot tak pierdolnął gościa z 10 razy nożem w głowę, wcześniej podobny filmik jak po kłótni czeczen wyjął nóż i jebnął typa kilka razy w brzuch i tak można mnożyć, bo oni tacy są. Kiedyś jeszcze przed tymi całymi wojnami, oni też mieli jakiś zwyczaj tańca śmierci, wszyscy mężczyźni z wioski tańczyli jakiegoś tańca ruchańca a potem szli na śmierć. Niech sobie tacy mordercy żyją, walczą, zdychają, ale dlaczego ktoś przyjmuje ich do cywilizacji, daje im statusy uchodźców, kasę, michę, azyle, ośrodki. Każdy kto miał z nimi styczność - nie chce mieć z nimi styczności. Przecież był też jakiś inny mamun kabanun kolejny miszcz z tsa, co to w Rosji jest ścigany za morderstwa, zbrodnie, a w Polsce gwiazda walk, kasa, dupeczki, samochody. Mam nadzieję, że w końcu ktoś kopnie tych gangusów w dupę i polecą do jakiegoś cywilizacyjnego odbytu.
Zgłoś
S................r 2019-08-28, 12:21 12
@up trochę tego pojęcia jednak mam, z czeczenami pracowałem w Polsce i masz absolutną rację. Oni nigdy i nigdzie się nie zasymilują, byłem świadkiem deportacji kilku z nich. A tereny przy ośrodkach dla Czeczenów są zajebiscie niebezpieczne. Ruscy doskonale wiedzieli co robią wysylajac do Czeczenii, a wcześniej Afganistanu poborowych z zachodu (ukraina, Białoruś, zachodnia rosja) bo cały wschód rosji był "muzułmański" co nie zmienia faktu że w 94r. czeczency tak masowo się nie panoszyli po zachodzie rosji. Owszem mój tekst o testach atomowych był przesadzony, ale pomarzyć przecież można.
Zgłoś
piotrek1022 2019-08-28, 12:54 1
Jeden na jednego ten patyczak na pewno nie byłby takim dumnym czeczenem
Zgłoś
hfbnmiuytp 2019-08-28, 12:57 2
O co on sie ich ciągle pyta, co znaczy "gandon"? Niech eksperci przybędą.
Zgłoś
shoe5maker 2019-08-28, 13:05
Jeżeli byli nietutejsi, to mogli go obić tak zdrowo by nie widział na oczy i chuja by im zrobił choćby nie wiem jaki gang miał. Obstawiam że było ich więcej tylko się nie pokazywali.
Zgłoś
Scout_RB 2019-08-28, 13:21 3
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale Czeceniec pyta się Polaka czemu on się z Ruskim trzyma? W sumie to ma rację! Jeśli tam jeszcze jeden z kałachem nie stał w kącie to ta trojka kolesi to jedne z najgorszych pizd jakie widziałem!
Zgłoś
czerczil 2019-08-28, 13:24
az sie prosilo mu wjechac w to rylo, trzech chlopa i dac tak oklepac mlodego wstyd
Zgłoś
trupzszafy 2019-08-28, 14:39 2
aż miło patrzeć na naszych komputerowych kozaków.jak czeczeni napadną was online to szykuje im się straszny wpierdol.ale jeśli mieszkacie w chujowej dzielnicy z meczetem pod nosem to zamknijcie lepiej japy
Zgłoś
F................r 2019-08-28, 16:07 6
aby wyrównać przypominam tę uroczą kompilacje
sadistic.pl/format18-walka-z-ciapatymi-w-moskwie-vt217979.htm
Zgłoś
dertaz 2019-08-28, 16:52
parę dni temu na sadisticu byl film jak paru ruskich biło by zabić jakiegoś czeczena, /azera/ gruzina u nich to norma, niech giną!
Zgłoś
martils 2019-08-28, 19:37 2
hfbnmiuytp napisał/a:

O co on sie ich ciągle pyta, co znaczy "gandon"? Niech eksperci przybędą.

Kondom
Zgłoś
ProVVe 2019-08-28, 20:04 1
Ktoś to kurwa przetłumaczy bo aż mnie ciekawi

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów