📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:41

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby zap🤬lał to by sie nie wyj🤬 przynajmniej od tej trelinki która widzimy na wideo.
Możecie przeprowadzić symulację. Ustawcie tempo odtwarzania na 4x to zobaczycie co by było gdyby zap🤬lał

Dobrze, ze ktoś ustawił monitoring, zeby analizować postępy w nierówności.
panta_rhei napisał/a:
Możecie przeprowadzić symulację. Ustawcie tempo odtwarzania na 4x to zobaczycie co by było gdyby zap🤬lał
i tu łapiemy się kto czai fizyke a nie tylko liczby na wideo HE HE HE
Ale wy kurde dupy bol macie. Nie stac na motocykle albo karyna nie daje kupic.
Zajebisci w necie a p🤬dy w swiecie
LWG
Zajebisci w necie a p🤬dy w swiecie
LWG

phrontch napisał/a:
Nierówna nawierzchnia
Raczej luźna płyta w jezdni

Trzeba to wysłać do pogromców mitów. Oni obalili mit, że pojazd może wyskoczyć w powietrze przy takim "kołku" w dupie...
LuzaQ napisał/a:
i tu łapiemy się kto czai fizyke a nie tylko liczby na wideo HE HE HE
A tu łapiemy się kto jest totalnie zj🤬y
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie