📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To ma przy okazji w srodku umyte. Dobrze ze osłonę przeciwsłoneczną zasunęła.
Zmywarki w zmywarce...
Anosa20 napisał/a:
Zmywarki w zmywarce...
Zmywarka zmywarce zmywarką
Raczej nie domknęła szybra uchylonego w tył. Styki w mózgu zwarło na widok wody i jedyne co udało się zrobić to roletę zasunąć
haha wydam znowu na najdroższe ciuchy i nowe auto bo jestem anglikiem
Omajgad ale się porobiło.
ja kupiłem od mirka handlarza i tak nie mam to czyli to co mówisz się nie sprawdza ^ czasami lepiej od mirka handlarza nisz janusza polaka xD
Szyber zawsze ma domyk tzn faza gdy niby jest zamkniety ale zostawia pol cm na dostep powietrza ,przy zamykaniu baba nie przytrzymala ,guzika do konca i został na nie domyku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów