📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ma przy okazji w srodku umyte. Dobrze ze osłonę przeciwsłoneczną zasunęła.

,myjnia automatyczna,
bydlęta tak mówią? nie
bydło mówi myjka, ok?
bydlęta tak mówią? nie
bydło mówi myjka, ok?
Anosa20 napisał/a:
Zmywarki w zmywarce...
Komentowała... Krystyna Zmywarka.
tak to jest jak się kupi autko od Mirka handlarza, który je wyklepał u Heńka w garażu.
SirMajkel napisał/a:
tak to jest jak się kupi autko od Mirka handlarza, który je wyklepał u Heńka w garażu.
Raczej nie domknęła szybra uchylonego w tył. Styki w mózgu zwarło na widok wody i jedyne co udało się zrobić to roletę zasunąć

haha wydam znowu na najdroższe ciuchy i nowe auto bo jestem anglikiem
SirMajkel napisał/a:
ja kupiłem od mirka handlarza i tak nie mam to czyli to co mówisz się nie sprawdza ^ czasami lepiej od mirka handlarza nisz janusza polaka xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie