📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Golf nawet z milionem koni to ciągle tylko Golf...
w Niemczech jest dużo zapaleńców takich jak 16Vampir (np AME Racing z golfem 2 +800ps i polo 1 1045ps, HGP z golfem R który porobil Aventadora, MTM i masa innych)
w Niemczech jest dużo zapaleńców takich jak 16Vampir (np AME Racing z golfem 2 +800ps i polo 1 1045ps, HGP z golfem R który porobil Aventadora, MTM i masa innych)
to i tak jest golf... on i tak tylko jest dla rolnika... więc golfem bd golfem...
Jaranie się wsiowagonem to pedalstwo.
A może w ogóle jeszcze bardziej to odchudźcie, np puszka po coli zamiast karoserii...
Poza tym jestem ciekaw czy "zwycięzca tylko jeden" potrafiłby wejść w zakręt.
A może w ogóle jeszcze bardziej to odchudźcie, np puszka po coli zamiast karoserii...
Poza tym jestem ciekaw czy "zwycięzca tylko jeden" potrafiłby wejść w zakręt.
@ Ci wszyscy wyżej..
hejtujecie golfa a sami popierdalacie gejowskimi kosiarkami lub autem tatusia jeśłi wam pozwoli.. Ironia aż w oczy jebie
hejtujecie golfa a sami popierdalacie gejowskimi kosiarkami lub autem tatusia jeśłi wam pozwoli.. Ironia aż w oczy jebie
Golf zatrzyma sie na 300, oni beda jechac dalej, a chcialbym zobaczyc tez jazde przez 100 s przy 250 tym golfem
ps. sam mam golfa >.<
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
ps. sam mam golfa >.<
Tylko róznica w tym taka gdy jedziesz Bugatti niech bedzie ok 250 km/h to masz takie same odczucia akustyczne jak w golfie gdy stoi na parkingu z wyłączonym silnikiem i zamknietymi szybami gdzies w lesie najlepiej gdzie na ma zbędnych dzwięków . Więc tak naprawde porównywanie tych samochodów nie ma sensu .
poświęciłbym się i zdecydowanie wolałbym przegrać w nissanie niż wygrać w golfie
Lew napisał/a:
Masa pojazdu robi swoje. Dziękuje Dobranoc
dokładnie więc nie ma się czym podniecać. Osobiście w ten weekend widziałem na na Night Street golf 2 wypierdolil viper'a o 1/3 trasy. koni podobie, masa juz inna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów